Vad är Face Serum?

Ett ansikte serum är en klar, tjock, flytande skönhet produkt appliceras på ansikte och hals-området. Face serum finns i många olika varianter och är ofta avsedda att rikta ett specifikt problem. De kan användas för att hjälpa till att bekämpa tecken på åldrande såsom linjer, rynkor och mörka fläckar. De kan också användas för att förebygga akne och ljusare hud. Beroende på dess specifika ändamål, kan ett serum innehålla en mängd olika ingredienser, bland annat C-vitamin, aminosyror, champinjoner, glycerin, gurka och aloe. är det ofta förvirrade om skillnaderna mellan en fuktighetskräm och ett ansikte serum, och kan vara osäker på om de ska använda en eller båda produkterna. På grund av deras stora molekyler, kan penetrera moisturizers endast det första lagret av huden, ger dem möjlighet att återfukta och säl i fukt. Ett ansikte serum kan tränga in i alla tre hudlagren eftersom det är av mindre molekyler. Det serum förmåga att gå djupare in i huden är det som gör att den kan bidra till att bekämpa många gemensamma skönhet klagomål.

Face serum är bäst appliceras på ren, lätt fuktad ansikte. Om en toner används, bör serum skall tillämpas efter tonern. Det rekommenderas ofta att tillämpa ansiktet serum före säng, eftersom huden absorbera det bättre över natten, även om varje serum kommer att ha sin egen applikation instruktioner.

Vissa ansikte serum innehåller ingredienser som också bidrar till fukt, därför eliminerar behovet av en extra fuktighetskräm. Om ytterligare fuktkräm är nödvändig, det är bäst att vänta flera minuter efter applicering av serum. Tillämpar fuktighetskräm ovanpå serumet hjälper säl i fördelarna med båda.

Eye serum är en speciell typ av ansikte serum. De tillämpas på tunnare, mer känsliga huden runt ögonen. Dessa serum hjälpa till att minska rynkor och fina linjer, och även bidra till att minska uppkomsten av mörka ringar, som ofta är mer framträdande genom dehydrering. En del människor inte behöver använda ett ansikte eller ögon serum. Ett ansikte serum är förmodligen inte nödvändigt om det inte finns några problemområden, och huden reagerar väl med bara en fuktighetskräm. Dessutom effektiviteten i många av de ingredienser i ansiktet sera och andra skönhetsprodukter ofta i fråga. I så fall är det upp till varje person att avgöra om de är värt pengarna.

Om serumet blir missfärgad eller gulaktigt, kan det innebära att ingredienserna har oxiderade, eller blir instabila. När detta sker kan serum härskna, så det är bäst att göra sig av det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.