Vad är Crows fötter?

Crows fötter är små rynkor som finns runt ögat, klassiskt börjar vid den yttre ögonvrån. Många associerar kråkor fötter med åldern, eftersom de tenderar att fördjupa och utöka med ålder, och en del människor anser kråksparkar vara en önskvärd egenskap. Ett antal produkter och tjänster som finns för människor som vill minska sina kråkor fötter, men de flesta hudläkare överens om att ett uns av förebyggande är värt ett halvt kilo botemedel i detta fall, och rekommenderar ett antal metoder för att förebygga uppkomsten av kråksparkar i första hand. Som ni kanske förstår av namnet, kråkorna fötter kan se ut ungefär som foten av en många-toed kråkan planteras i hörnet av ögat. De brukar börja små, långsamt växande och fördjupa med tiden, och de tenderar att vara den första rynkor ska visas i ansiktet. Tiden, rynkor kommer att visas på andra delar av ansiktet också, såsom pannan och kinderna. Den främsta orsaken till kråkorna "fötter är exponering för solljus. Solljus åldrar huden, och dessutom uppmuntrar människor att kisa, skrynkling huden runt sina ansikten. Rökning är också en riskfaktor, eftersom rökare tenderar att kisa för att skydda sina ögon från irriterande ämnen i röken. Kråkor fötter tenderar också att visas snabbare hos personer med likgiltig hudvård regimer.

För att förhindra kråkor fötter, läkare rekommenderar hatt medan i solen, tillsammans med solglasögon. Rökavvänjning är också en bra idé, som förutom att minska uppkomsten av kråkor fötter, kommer det också andra positiva hälsoeffekter. Tar väl hand om huden i ansiktet med ett rikt återfuktande krämer rekommenderas också, tillsammans med sträcker sig för att hålla huden och musklerna i tonas ansiktet.

Även med förebyggande åtgärder, kråkor fötter fortfarande visas, även om de kan vara mindre än de annars skulle vara. De är helt enkelt en del av åldrandet. För människor som verkligen tar frågan med kråkor fötter, olika kirurgiska tekniker kan användas för att jämna ut huden, åtminstone tillfälligt, och en del personer även använda Botox injektioner för att behandla kråkor fötter och andra rynkor. Det är viktigt att komma ihåg att dessa behandlingar kommer med komplikationer, dock, och en del människor föredrar den framstående titta på några rynkor till de potentiella riskerna för kosmetisk kirurgi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.