Vad är Concealer?

Ingen är perfekt och makeup branschen vet det väl. Det är därför många kosmetiska företag tillverkar olika produkter som de kallar Concealers. Dessa kan komma i olika former, såsom pulver, vätskor, pennor, krämer och andra, och när de fungerar, kan de hjälpa dölja eller minimera uppkomsten av hud missfärgningar, fläckar, fläckar eller andra områden av huden som ger en mindre än flawless look. Vissa människor föredrar att möta Makeups eller stiftelser, och helt enkelt dot lite concealer på mindre än perfekt områden, och andra använder dem under grunden för att bidra till att ens hudton.

Concealer tenderar att komma i olika färger som passar hud nyanser. Varje märke och typ kan vara olika, men en del rekommenderar att du använder en nyans ljusare än foundation bättre dölja brister. Även hud nyanser är de vanligaste, ibland använder människor Concealers som är färgade i grönt eller rött. Dessa kan antingen minska röda märken eller mörka fläckar, men de oftast inte kan användas ensamt utan att producera utseende färgade märken på ansiktet. Underneath stiftelse, en del tycker denna typ av concealer mest användbara.

stiftelsen inte döljer lite, lite minimera hud frågor, men många tycker att de största fördelarna med att använda Concealers under foundation. Stiftelsen hjälper även ut några tecken på en concealer. Vissa människor tycker att en ljusare foundation färg fungerar bra som concealer, och andra vänder sig till produkter som tillverkats för att ge dölja. Av dessa kommer det att finnas de som starkt mask huden, i synnerhet flytande och pasta slag, och de som ger en liten mängd täckning, såsom pulver och typer penna.

Metod för ansökan och belopp som används kan bero på varje individ och riktlinjer produkt. I vilken grad en produkt fungerar brukar berättas i resultaten. Om det är svårt att säga, knäppa en bild i starkt ljus tenderar att föreslå hur bra en concealer verkligen fungerar. Trots lovande namn, inte alla Concealers fungerar bra, och ibland en hudåkomma är så allvarlig att det är inte lätt att omfattas. Med svåra hudåkommor som ofta acne, pigmentfläckar eller rosacea, är det en bra idé att få rekommendationer för bästa Concealers från kunniga källor som hudläkare eller makeupartister. Förutom att hitta den bästa täckningen, det finns andra saker som folk kanske vill tänka på när man väljer Concealers. Dessa är om smink har solskydd, är allergivänliga och är noncomedogenic. Mycket tung Concealers kan blockera porerna, vilket kan vara ett problem för personer med villkor som akne.

En sista fråga är hur concealer ser ut. Vissa är relativt fet eller hårt och kommer att ge människor ett starkt består utseende. Andra gör smälter bra och ser bra med huden och någon grund som används. En persons känslor om hur fysisk eller består de vill ska visas kan vägleda dem mot lämpliga märken och typer, som kommer att dölja behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.