Vad är Bronzers?

Bronzers är pulver eller krämer som, när den tillämpas, ger huden tillkomsten av en solbränna. Kvinnor tycker ibland att tillämpa dessa produkter som ett sätt att undvika solexponering. Om den tillämpas korrekt, kan en bronzer också användas som ett sätt att jämna ut hudtoner.

Fram till början av 20th Century, tans ansågs i allmänhet vara omodern. Tans förknippades ofta med arbetarklassen, eftersom de skulle bli solbrända att arbeta långa timmar i solen, för överklassen, var uppskattad blek hud. Även utanför, skulle kvinnorna sköld normalt huden med parasoll.

Sedan, i början 20th century fransk socialist Coco Chanel blev fotograferad på semester med solbränna. Som startade garvning trenden bland både män och kvinnor. Överklagandet av garvning blev omfattande. Folk upptäckte att tans kunde torka upp akne, dölja brister och få dem att verka mer tonad.

Även tans tycks ha många fördelar, att få dem genom naturligt solljus eller garvning bås kan vara farligt på grund av ultraviolett ( UV) strålar de innehåller. När huden utsätts för UV-strålning under lång tid, melanin produktionen i huden kan öka. Melanin är ett pigment som huden producerar för att skydda sig.

Gemensamma manifestationer av överskott melanin produktion återfinns fräknar och mullvad. När dessa manifestationer fortsätta att utsättas för UV-strålning, kan de fortsätta växa och utvecklas till cancer. Tillämpa bronzers anses allmänt vara ett hälsosammare alternativ till garvning. Om du inte valt rätt, kan bronzers göra det orange hud att se, särskilt hos personer med mycket ljus hud. Bronzing pulver är vanligen lätt appliceras på ansiktet och sedan jämnas så behövs. Kvinnor söker ibland lotion motsvarigheter på sina armar eller ben.

stiftelsen är normalt inte tillämpas om en bronzer kommer att användas. När båda används tillsammans, kan det ge huden en konstgjord utseende. En tonad fuktighetskräm kan dock ersätta stiftelse.

Effektiviteten bronzers har mycket att göra med hudtyper. Pulveriserad bronzers brukar anses vara bäst för personer som har fet hud. Krämer och lotioner är vanligtvis de bästa valen för personer med torr hud. Människor använder vanligtvis fingrarna för att blanda dessa bronzer former till deras hud.

är pulverformiga bronzers normalt tillämpas på ansiktet med en fluffig, bred pensel. Efter att placera penseln i pulvret är överskjutande belopp ofta knackade bort på sidan av pulvret container. Färg är då vanligen för pannan, hakan, bron över näsa och kinder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.