Vad är Bed Head?

Termen "bed head" eller "Bedhead" används för att hänvisa till hår som är rufsig i sömnen. De flesta människor har hår som är mindre än fläckfri efter sova, eftersom de har slängt och vänt, bygga upp statisk och trassel. Beroende på längden på ett hår, kan Bed Head se charmig eller snarare skrämmande, personer med långt hår ibland tenderar att utveckla Bedhead som kan titta närmare ett råttbo än hår, beroende på deras sovvanor och hur väl de tar hand om sitt hår . Förutom att vara allmänt rufsig, är Bed Head ofta lätt att identifiera genom en platt yta av hår, som visar var personens huvud vilade på en kudde. Det är inte heller ovanligt att kortare delar av håret sticka ut i konstiga vinklar från huvudet, tack vare böjs och hålls på plats när personen sov. I kombination med uppsvullna ögon, är Bed Head ett tecken på att någon har just vaknat. En del människor försöker skapa sängen huvudet ser medvetet, i en önskan att få sitt hår att se avslappnad och rolig. För personer med kort hår, är detta normalt ske genom moussing eller gelbildande håret och sedan kör en hand genom att dra utåt, skapar en ruggig, rufsig look. Personer med längre hår kan välja att medvetet stil i trassel eller bitar av hår som går åt motsatta håll att ge sig själva utseendet sängen huvudet.

Bed Head också ibland förekommer på mode banor, där modeller ofta har Outlandish hår att komplettera de kläder som de bär. För människor som tycker Bed Head irriterande, kan tanken på att faktiskt gå ut på en väg att skapa Bed Head kan tyckas fånigt, men när det gått bra, benämnt Bed Head vara ganska attraktiv, speciellt för personer med kortare hår.

För människor som vaknar med allvarliga sängen huvud, finns det några sätt att minska effekten av sängen huvudet. Vissa människor tillämpa semester i hårbalsam innan sängen för att hålla håret mjuk och silkeslen, vilket gör det lättare att kamma ut på morgonen. Långhåriga individer kan fläta håret innan du går till sängs för att hålla det rimligt snygga, och vissa tycker om att bära hårnät och mjukt lock till sängs kan bidra till att hålla håret under kontroll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.