Vad är Artefill?

Artefill ® är en dermal filler som används för att minska uppkomsten av rynkor i ansiktet kallas kallas nasolabiala veck. Nasolabiala veck är böjda leende linjer vissa personer har under näsan som sträcker sig ner till mynningen. Den filler injiceras under huden och resultatet är kända att vara i ett helt år eller längre. Detta skrynkla behandling innehåller kollagen och mikrosfärer. Den kollagen så småningom upp i kroppen. Den mikrosfärer kan stanna under huden och korrigera rynkor i mer än 12 månader. Tyder på att resultaten kan vara mycket längre, men produkten är för ny för att ge positiva bevis för detta påstående i februari 2010.

Artefill ® är endast tillgänglig med ett recept och måste ges av läkare eller annan sjukvårdspersonal. En kollagen allergitest krävs innan du använder denna wrinkle behandling för att säkerställa att allvarliga allergiska reaktioner inte förekommer. Testet bör utföras ungefär fyra veckor innan skrynkla injektion är planerad. Alla som har en reaktion på kollagen allergitest bör inte använda detta dermal filler. Övriga villkor, inklusive allergier mot lidokain och nötköttsprodukter, och är utsatt för ärrbildning, kan hindra patienter från att använda Artefill ®. Varje hudutslag, infektioner, eller utbrott akne måste klarläggas innan wrinkle filler kan injiceras i huden. Presumtiva användare kan diskutera med sin läkare om Artefill ® är en lämplig skrynkla korrigering behandling för dem.

Side påverkar svullnad och rodnad i närheten av injektionsstället. Patienter som använder acetylsalicylsyra eller andra anti-inflammatoriska läkemedel kan också uppleva mindre blödningar och blåmärken vid användning av denna behandling skrynkla korrigering. Dessa biverkningar är ofta tillfälliga och ofta klara inom några få dagar efter injektionen ges. En mer allvarlig biverkan som rapporterats av användare efter Artefill ® injektionerna gavs var knölar bildar inne i munnen. Behandlingar för sådana klumpar omfatta kortison injektioner och avlägsnande av klumpar. I februari 2010, en femårig studie av 1000 patienter pågick för att fastställa den långsiktiga säkerheten med att använda denna produkt.

skapades Artefill ® by Artes Medical och fick Federal Drug Administration (FDA) godkännande i USA 2006. Artes Medical gick i konkurs 2008, kort efter det att produkten ut på marknaden. Cowen Healthcare Royalty Partners köpte Artes tillgångar under 2009 och döptes företaget Suneva Medical, Inc. Mer än 20. 000 patienter har i USA använts Artefill ® sedan 2007. Det är inte distribueras i andra länder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.