Vad Läppglans?

Läppglans är en typ av kosmetisk produkt appliceras på läpparna för att få dem att verka glansigare och mjukare. Läppglans kan vara färgad och ger en färgton på läpparna, liknar läppstift, eller det kan vara klart och endast ger lite glans. Läppglans är en populär del av många makeup rutiner, de skiljer sig något från läppbalsam, dock i detta läppbalsam är vanligtvis konstruerade för att skydda och villkor på läpparna utan att egentligen glänsa eller färgton.

Lip gloss finns i praktiskt taget alla tänkbara färger. Fick dock färgen på läpparna från att tillämpa glans är vanligtvis inte så stark eller mättade som när du använder läppstift, så de letar efter en mer dramatisk look kan välja att söka någon annanstans. Läppglans, å andra sidan, skapar en subtil, mer naturligt utseende. Medaljens baksida, tenderar de att vara mer trögrörliga än läppstift, många tycker att deras hår att hålla sig till sina läppar när du bär glans. Läppstift tenderar också bli längre, och behöver färre reapplications än glans. Förutom färg, många läppglans ger även andra fördelar. Vissa innehåller ingredienser som syftar till att återfuktar och mjukar upp läpparna, medan andra kan innehålla solskyddsmedel för att skydda läpparna från UV-skador. Detta är särskilt viktigt, eftersom det skinande läppglans tenderar att locka till sig solljus, vilket kan leda till brännskador, rynkor, eller till och med hudcancer. Läppglans i allmänhet innehålla solskyddsmedel från cirka SPF 5 till SPF 15, läppbalsam kan innehålla högre en högre solskyddsfaktor.

Läppglans kan bäras separat på läpparna, eller så kan bäras ovanpå överläpp balsam eller läppstift. Bära gloss ovanpå läppstiftet är ganska populär, eftersom färgen på läppstiftet varar längre när skyddas av glans och glans lägger en glans på läppstiftet som normalt inte förekommer i kosmetiska. Den glans kan innehålla ingredienser för att ge det en metallisk eller glittrande utseende också. Dessutom läppglans är ofta smaksatt eller doftande vara mer lockande, och kan innehålla antioxidanter som vitamin C och E.

Läppglans säljs i olika former , däribland en liten tub där glansen måste tillämpas med fingret, i kläm rör där läppglans appliceras direkt på läpparna, i en twist-up form som liknar läppstift, eller i ett rör med en borste eller applikatorn trollspö, att tillåta användaren att borsta glans på läpparna. Det finns också läppbalsam gjort med alla fysiska och ekologiska ingredienser för den som är intresserad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.