Kan jag Tan Underwater?

Ja, det är möjligt att tan under vattnet, oavsett om du simmar, slutföra en rutin Vattengympa eller ta ett avkopplande dopp i en pool eller sjö. Många klagar över att en undervattensfarkost tan är annorlunda än en ovan vatten tan, vilket är sant. En undervattensvärld tan alltid är visuellt annorlunda än en solbränna som tas emot från liggande ute i solen, koppla av på en flotte, med ett solarium eller ta emot en konstgjord solbränna från en flaska. Det är inte de enda skillnader i utseendet på en solbränna, det finns också skillnader i visuella intryck och titta på en undervattensfarkost tan som beror på vilken typ av vatten som en person simmar eller koppla av i. Rensa vattenförekomster, som en förorening fria havet eller en klorerade pool är enklare platser för simmare till brunt vatten, medan mörka vattendrag, likt en damm eller en sjö är svårare.

Garveri skillnad i olika typer av vatten är ett resultat av ljus absorberas. Ljuset från solen, speciellt UVA-strålar, är naturligtvis absorberas i alla typer av vatten, så att du kan Tan vattnet. Men studier har visat att absorptionen är minimal i klart vatten. I grumligt eller grumliga vatten absorption av ljus är högre och därför medför en svagare solbränna under vattnet för en simmare, om någon solbränna alls. Detta är ett resultat av hur UVA eller ultraviolett ljus fungerar. UVA-ljus är den typ av ljus som är ansvarig för garvning huden och gör att du kan Tan under vattnet. Detta ljus finns naturligt från solen eller artificiellt genom användning av solarier. UVA-ljus är starka och kan orsaka en solbränna under vatten i stället för en underjordisk tan.

De flesta garvning experter är överens om att det djupare vattnet, desto mer ljus som absorberas och därmed mindre UVA-strålar som når ytan av en simmare hud att orsaka en solbränna under vatten eller en solbränna under vatten, men vatten inte ger fullt skydd från solen. UVA-och UVB-strålar från solen kan fortfarande orsaka stor skada på huden.

för att effektivt minska solens effekt på huden är det viktigt att komma ihåg att det inte finns något säkert sätt att solbränna. Medan vissa solen är frisk, bör ett solskyddsmedel vara varnar alltid för att skydda huden från solens ljus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.