Hur väljer jag den bästa sortens Hair stylingprodukter för mig?

Hair styling produkter är utformade för att bidra till att skapa och hålla frisyrer, men alla hårtyper och stil kan kräva en annan produkt hår styling. Den hårvård industrin är en miljard dollar industri som har händerna fulla med hundratals märken och typer av produkter, vilket gör det svårt att välja rätt produkter för individuella behov. Välja rätt hårvårdsprodukter styling är enklare om du först identifiera dina personliga hårtyp och behov styling.

Hair typ bestäms av textur, form och kvantitet och hår kan vara grov, fin, tjock, smal, torr eller oljig. Identifiera din hårtyp hjälper dig att välja rätt hårvårdsprodukter styling. Till exempel, om du har torrt hår du kommer att vilja investera i stylingprodukter som innehåller balsam och inte innehåller alkohol. Och om du har fint hår du vill välja produkter hår styling som inte är tung men håller bra. Det finns många olika typer av hårvårdsprodukter styling och du kommer att dra nytta av att läsa både på etiketterna prestanda fordran och den ingrediens etiketter.

De flesta människor behöver bara ett fåtal grundläggande hår styling. En produkt som hår mousse eller gel tillämpas före styling och en avslutande spray för att hålla håret på plats efter styling är grunderna. Problem hår, såsom alltför torra eller krulligt hår, kan kräva ytterligare produkter för att uppnå en väl bevarad stil. Om du använder värme styling, t. ex. hårtorkar och strykjärn, regelbundet kanske du bör överväga att använda en termisk värme Protectant. En värme Protectant är en hår styling produkt avsedd för användning på vått eller torrt hår innan du ansöker värme.

Oavsett hår styling produkter du väljer, grunden för en stor frisyr är cut. En dålig frisyr eller helt enkelt fel frisyr för håret typ kommer inte stil och oberoende av de produkter du använder. En erfaren frisör som är bekväm med håret typ och som gör ett bra jobb är så god som guld.

En stylist kan också rekommendera hårvårdsprodukter styling passar din hårtyp och stil. Du kan experimentera med både professionella och generiska label-produkter tills du hittar de som fungerar bäst för dig. Också hålla i minnet att ett bra schampo och balsam är avgörande för att bibehålla hälsosamt hår och friskt hår alltid styles bättre än försummade, misshandlade hår-oavsett hår stylingprodukter. Slutligen, när du hittar hårvårdsprodukter styling som fungerar väl hålla sig till dem, men periodvis använder ett djuprengörande schampo för att ta bort buildup som kan uppstå vid upprepad daglig användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.