Vad är släta Cream?

bortförklarar grädde är ett hår som utformats för att göra håret smidigt, mjukt, glänsande och mer lätthanterlig. Det kan också kallas håret glans och lyster grädde. Bortförklarar grädde syftar till att ge håret en mer attraktiv och iögonfallande utseende utan att det verkar oljig eller fet, och är en populär styling produkt för daglig användning.

Normalt bortförklarar kräm appliceras i ett pricken till hår som redan har tvättats, conditioned, och torkas. Håret kan då vara utformade med håret glans, det fungerar bra för frisyrer där håret är upp eller ner. Vanligtvis är endast en liten del av grädden som krävs, det är sedan gnuggas mellan handflatorna och slätade över håret. Det är bäst att använda det med måtta, eftersom för mycket kan göra håret oljig. Förutom att göra håret Shiner, hår glans kan hjälpa till att förhindra frizz och flyaways, även i fuktiga platser där frizz är ett problem.

bortförklarar grädde sker vanligtvis med oljor till villkor och glans, tillsammans med andra inaktiva innehållsämnen . Olivolja är en populär integration. Fortsatt användning av släta kräm som även omfattar luftkonditionering ingredienser kan faktiskt förbättra hårets, liksom stil det i vardagen. Dessutom kan vissa släta krämer innehåller UV reflektorer samt, för att skydda håret från solskador.

bortförklarar grädde är vanligtvis ganska billig, och kan hittas i de flesta butiker med schampo, balsam och andra hår stylingprodukter. Det kan också köpas på en salong, och en frisör kanske kan rekommendera ett hår kräm som är lämplig för olika hårtyper. I allmänhet tenderar bortförklarar grädde för att fungera bäst på hår som är tjockare och normal till torr i strukturen. När det används på hår som är tunt eller naturligt oljig i strukturen, kan det väga faktiskt håret ner och att det visas fet. I så fall kan ett leave-in balsam eller balsam spray vara ett säkrare kort, eftersom de tenderar att vara något ljusare.

De flesta släta krämer varar hela dagen gång tillämpas på håret, och behöver inte appliceras på nytt på vissa andra stylingprodukter göra. Vissa kan innehålla en frisk doft också, men var försiktig så att doften inte blanda obehagligt med en doft från schampo och balsam. Hair krämer kan också användas tillsammans med andra produkter, till exempel gelé, mousse eller hårspray, men det kanske inte nödvändigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.