Vad är plockning av ögonbryn?

plockning av ögonbryn är en typ av skönhetssalonger som innebär plockning och beskärning ögonbrynet hårstråna för en önskad form. Även om både kvinnor och män kan forma sina ögonbryn, är det en mer gemensam praxis för kvinnor. Det finns olika metoder för plockning av ögonbryn som är populära. Den första metoden för plockning av ögonbryn är vaxning. Människor vanligtvis inte vax inte sina ögonbryn hemma, denna praxis är vanligare i salongerna. En annan typ av ögonbryn grooming är trådning. Denna typ av utformningen förutsätter användning av en dubbel del av som tar bort ögonbryn hårstrån på en gång i en mycket rak definierad linje. Denna praxis är inte heller göras hemma. De vanligaste metoderna för plockning av ögonbryn innebär plockning och trimma ögonbrynen. Detta kan göras på salong eller hemma, och med övning och noggrann teknik, kan utmärkta resultat uppnås. Det finns många webbplatser som erbjuder beskrivande diagram i ögat för att illustrera när och var inte för att plocka, men i allmänhet finns det några användbara tips som alla kan följa. Det första är att trimma långa ögonbryn hår. Plockning dessa långa hårstrån kan göra ögonbrynen ser glesa, så det är bäst att bara trimma dem. För att göra detta, borsta ögonbrynen rakt upp med ett ögonbryn eller ögonfransar kam, och trimma alla ändar som sticker upp över toppen av pannan linjen. Det är bäst att använda små ögonbryn sax avsedd för detta ändamål.

Nästa i ändarna ögonbrynen skulle ungefär motsvara ögonen. Om en linje dras rakt upp från inre ögonvrån, det är där ögonbrynet bör upphöra, för yttre hörn, dra linjen vid en viss vinkel. Nästa, den båge av ögonbrynet ska framträda inför den sista tredjedelen av ögat. Detta är vanligtvis precis utanför färgade iris.

Gå långsamt när plockning en båge, bara ta bort några hårstrån åt gången för att undvika överdriven det och letar ständigt överraskad. För att avsluta, plocka några herrelösa hårstrån under pannan linjen att ge ögonbrynen ett rent utseende. En del tycker att framgång med hjälp av en färgstark eyeliner eller ögonskugga att belysa områden som behöver plockas, för att vara säker på att inte plocka för mycket. Vid behov kan glesa områden fyllas i med ögonbryn penna eller ögonbryn pulver.

Oavsett vilken typ av plockning av ögonbryn metoden väljs ihåg att ögonbryn kan ta upp till två månader att växa ut igen. Om samma hår är flera gånger bort, är det möjligt att skada hårsäcken, vilket innebär att håret kommer aldrig att växa ut igen. Har formen inte ögonbryn till en tunn linje med en dramatisk, överdriven valv, som ska se onaturligt. Stället lämnar ögonbryn fylligare, med en mjuk båge, i allmänhet kommer att ge ansiktet ett mycket mer naturligt utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.