Vad är permanent makeup?

Det finns inte mycket tvivel om att skönhet har alltid varit uppskattad, beredningsmetod tjänst oavsett den vackra önskan. När det gäller historiskt välkända skönhet, kommer Cleopatra allmänhet att tänka på. Och vad är mest närstående som Cleopatra's definierar skönhet märke? Mörka eyeliner.

Även Cleo's stil anses överdriven för dagens makeup känslor, en subtil, men anmärkningsvärt eyeliner är fortfarande standard för makeup artister, och för många kvinnor för vilka makeup är en daglig praxis. Ändå tillämpar eyeliner regelbundet, och gör det bra, tar en stadig hand. Någon rusar runt på morgonen kan hitta, men nödvändigt, att tillämpningen eyeliner kan vara en stor smärta. Ange permanent makeup. kan Eyeliner anses vara det mest efterfrågade permanent makeup, men det är bara toppen av kosmetiska kit. Permanent makeup används för ögonbrynen, till linje och färg på läpparna, liksom dölja ärr och brister mask pga sjukdom, genetik eller personliga psykologi. Vad exakt betyder "permanent" makeup betyder? Enkel: det är tatuering. Det kosmetika teknik använder tatuering, permanent pigmentering dermis, och kallas, dermapigmentation, micropigmentation och kosmetisk tatuering. Den senare är helt korrekt. Men observera: permanent makeup kan också hänvisa till praxis för permanent döende ljusa ögonfransar. I USA är det bläck som används i permanent makeup omfattas av FDA (Food and Drug Administration) godkännande. Men reglerna varierar från land till land, i USA kan variera från land till land, län för län eller stad till stad. Permanent makeup är i allmänhet främjas och utförs av kosmetologer, som i sin tur, måste, i USA, passera Institutionen för hälsa och /eller styrelse kosmetologi krav.

Experterna är mer benägna att rekommendera permanent makeup när det finns en sjukdom eller olycka. Till exempel är permanenta ögonbryn blir allt populärare för alopecia patienter-patienter som har helt eller delvis, hårbotten /ansiktet håravfall.

Men om du vill permanent makeup göra ditt liv enklare och din Makeup regim smidigare, bör du överväga eventuella risker. Det är inte en helt billigt förfarande och det är sannolikt att ta mer än en session. Permanent makeup, liksom andra typer av tatuering, kan vara en obekväm, om inte smärtsam förfarande, särskilt eftersom läkaren kommer att arbeta i en mycket känslig och uppmärksammade område-ansiktet.

Mest kosmetologer eller artister tatuering kommer att använda en kräm narkos för att bedöva området, men de ska också överväga att ögonlocken, lip linje och läpparna själva är ganska känsliga. En person som har det förfarande gjort står inför många risker, bl. a. infektioner, allergier bläck, ärr, hud sprickor, fjällning, blåsor, svullnad och brännande. Säkerligen en person som uppbär permanent makeup kommer att uppleva rodnad och visst obehag höger efter ingreppet-som kommer att blekna i en vecka eller så.

Men här är där skon klämmer: permanent makeup är kanske inte så permanent som du kanske tror. Medan de som blir traditionella tatueringar är plågad av tanken att det alltid kommer att vara där, deras mantra före och förmodligen under tatuering processen är sannolikt, "Är du säker på att du vill titta på /har det här resten av ditt liv?"

På grund av det område där de flesta människor har permanent makeup är deras ansikte, kan solljus orsaka pigmentering förlust. Detta är troligtvis fallet med ljushyad, med ljusa hår. I allmänhet permanent makeup kommer att pågå i ungefär 10 år innan de behöver en touch-up, men vissa personer med ljus färg eller hög solexponering kan behöva en förnyad ansökan om bläck inom två år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.