Vad är ögonbryn Threading?

Eyebrow threading är en avhårning teknik som har sitt ursprung i Indien, men det är också allmänt praktiseras i Mellanöstern. Salonger i västvärlden erbjuds tjänsten till Mellanöstern klienter under flera årtionden innan europeiska och amerikanska kvinnor blev intresserad och popularitet ögonbrynet trådning skjutit i höjden. Den hårborttagning Tekniken är inte bara för ögonbryn: trådning kan användas för att avlägsna andra ansikts-och kroppsbehåring också.

Tekniken är ibland noterat på salong menyer khite eller fatlah , som är både arabiska ord för gängning. Eyebrow threading innebär vridning en bit tråd, vanligen bomull, i en dubbel strand. Denna dubbla tvinnad tråd som används för att plocka upp en linje av hår och sedan ta bort den, vilket skapar en mycket ren, exakt hårfäste. Eyebrow threading är den teknik som föredras av indiska filmstjärnor, som ofta kännetecknas av sin skarpa panna linjer. P

Eyebrow threading kan användas för att slå ut en unibrow, höja bågen av ögonbryn, eller lägga till form och definition till pannan. Eftersom det tar bort håret från hårsäcken, är det en relativt långvarig hårborttagning teknik också. Upprepade besök efter tre till fyra veckor är standard. Tekniken är dessutom inte särskilt mycket eftersom det är lätt att göra snabbt och inte kräver dyra kemiska beståndsdelar. För kvinnor som vill föra en mer naturlig skönhet regim, är ögonbrynet trådning ett bra val, eftersom den inte använder skadliga produkter.

Eyebrow threading är en ansedd hårborttagning teknik av flera skäl. Skillnad tweezing eller plockning, undanröjer ögonbryn trådning en ren linje av hår på en gång, vilket gör det mycket snabbare och enklare att forma ögonbrynen. Eyebrow threading inte heller kommer att skada huden som vax och några hårborttagningsprodukter krämer kan. Om gjort rätt ska huden inte röd eller irriterad i mer än ett par minuter efter ögonbrynet trådning session. Vissa estetiker tycker också att det lättare att forma ögonbrynen med den här tekniken än andra tillgängliga metoder.

Det är viktigt att hitta en aesthetician som har erfarenhet av ögonbryn trådning. Oerfarenhet kan resultera i olika ögonbryn, hår brott, inåtväxta hårstrån, eller onödig smärta. De flesta städer har en rad olika spa erbjuder ögonbryn gängning, och många online resurser erbjuda recensioner av tjänsten, inklusive fotografier av kunder. Om du är osäker på ett spa, leta efter en som besöks av Mellanöstern och Indien klienter med perfekta ögonbryn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.