Vad är ett Body Emulsion?

Body emulsion är bara ett annat ord för body lotion eller body lotion. Den hänvisar till en tjock ogenomskinlig vätska som kan användas för att återfukta huden på nästan alla delar av kroppen. Människor använder kroppen emulsion för att behandla torr, askgrå, eller hängande hud. Vissa hudvård företag säljer emulsioner som är sammansatta för att behandla vissa hudsjukdomar, t. ex. åldersfläckar, rynkor och celluliter.

För bästa resultat bör kropp emulsion användas efter bad. Under ett varmt bad eller dusch, mjukar upp huden och porerna öppna. När huden kan har klappade torr men är fortfarande mjuk och varm, en kropp emulsion kan lätt sjunka in och börja göra sitt arbete. Det är mycket svårare för fukt att komma in i huden om huden är kall och stel. P

Body emulsion kan användas för att ersätta fukt i huden efter rakning. Rakning inte bara bort håret från huden, men kan också dra ut naturlig olja och fukt. Använda en fuktighetskräm rätt efter rakning, när huden är torr men fortfarande varm, kommer att hjälpa till att snabbt ersätta förlorad fukt.

Även kropp emulsion är indicerat för användning på hela kroppen, är det inte tillrådligt att använda den på ansiktet. Huden i ansiktet är ganska känslig och är mer benägna att irritation än huden på andra delar av kroppen. Det är också mer benägna att producera överskott olja än andra delar av kroppen. Av dessa skäl är det bäst att använda krämer som är avsedda speciellt för ansiktet när fuktgivande kinder, panna och haka. Det finns många hudvård företag som bedriver kropp emulsioner i sina produktlinjer. Emulsioner från high-end märken kan vara ganska dyra. Men i andra änden av priset spektrumet finns generiska och lagra varumärken body lotion som är relativt billiga.

Många hudvårdsprodukter är övertygade om att bevara fukten i huden är ett av de bästa sätten att undvika skador på huden och håller huden ung. Eftersom huden kan bli torr, särskilt i kallt väder, kan kroppen emulsion vara särskilt användbart i vintern. I varma månader kan den användas för att ersätta fukt i huden som har exponerats för solen. I själva verket finns det några organ krämer som är formulerade med en solskyddsfaktor. Dessa båda återfuktar huden och minskar risken för solbränna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.