Vad är ett Back Massager?

En back massager är en enhet som används för att massera och lindra spänningar i musklerna i rygg och axlar. Tillbaka massagers använder vanligtvis valsar, värme och vibrationer för att massera musklerna. De finns i några olika utföranden för olika personliga preferenser, och många är mycket effektivt för att lindra ryggsmärtor. Den första och enklaste tillbaka massager är helt enkelt ett trollspö-typ massager. Denna regel endast använder vibrationer, och är utformad för att vara tillräckligt lång för att lätt nå de tillbaka utan att behöva sträcka. Dessa har blivit något mindre vanligt med uppfinningen av nyare typer av massörer.

Nästa typ av back massager, som är ganska populär, är att se ut som säte för en röding, med stoppning i benen och bakom ryggen. Det har normalt band att fästa den ordentligt på en stol, vända någon typ av stol i en massagefåtölj. Denna typ av back massager funktioner i allmänhet värme, vibration och användningen av flera rullar som går upp och ner längs ryggraden och på baksidan för att koppla av hela ryggen. Vibrationer, intensitet och hastighet kan i allmänhet justeras med en knapptryckning. Den här typen av back massager kan vara ganska stort, vilket är en anledning till varför man skulle välja att köpa en förminskad version. Dessa tillbaka massagers komma i ländryggen versioner, som är mycket mindre och tenderar att se ut kuddar. De vilar mot nedre delen av ryggen i någon typ av stol, och kan också innehålla värme, vibration och en eller två rullar att inrikta sig på spända muskler i nedre delen av ryggen. En annan typ av back massager är en konstruerad för axlar och nacke, som ibland kallas en hals massager är dessa formade som C-kragar som går runt halsen och slappnar av musklerna där och i övre delen av ryggen.

Dessa typer av rygg massagers allmänhet täckt med mjukt tyg, t. ex. en plysch fleece. Ibland är de klädda med läder och mesh, och vanligtvis finns i svart, men andra färger kan finnas. Dessa stolsrygg massagers kan användas hemma eller på jobbet, och kan vara ett utmärkt sätt att lindra stress och spänningar i slutet av en lång dag, till exempel medan du tittar på TV eller läsa. Det finns olika utföranden finns för att passa olika behov, och de varierar i pris beroende på deras ingår funktioner, vissa kan även omfatta avslappnande ljud. De flesta finns i hemmet butiker, stora lågprisvaruhus, eller online.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.