Vad är en rund Hairbrush?

En rund hårborste kan vara en stor styling stöd speciellt om du vill lägga till organ eller rullas ihop till ditt hår. Du kan skapa mjuka lockar, befjädrade tillbaka håret, eller ens pompadours kul om du vet hur man använder dessa penslar. Enorma variationen i stor stil i runda hårborsten sätt att tänka på vilken typ du vill använda för din hårlängd och behov styling. Det enklaste runda hårborstar har oftast ett handtag i trä, plast eller metall och ett borsthuvud som är cylindrisk. Små till stora borsten i antingen orsakade av människan eller naturliga material ligger runt det cylindriska huvudet. Även om du kan använda ett av människan orsakade, billig borste för att få bara en liten böjd vid topparna på håret, kommer du antagligen att vilja söka metall eller keramik ventilerade borstar, om du tänker intensivt styling. Dessa kan vara billig, kostar ungefär $ 8-$ 20 US dollar (USD).

Fördelarna med att använda en hårborste metall runt genast blir uppenbart när du börjar stil hår med en hårtork. Som värme appliceras på håret, värmer också upp penseln, som orsakar en liten "locktång" effekt. De flesta riktningar för styling med en rund hårborste, föreslå något blåser håret, genom kamning för trasslet, och sedan tillämpa styling spray, gel eller mousse, helst en typ som skyddar håret från värmeskador. Då, dela håret i sektioner, så att du kan arbeta på att ta fram lockar, såsom curl under söker bobs, eller krypa upp söker flips. Du kan använda runda hårborsten mycket som en locktång, emballering håret i runda sätt runt penseln. Du bör fundera på tjocklek och längd på ditt hår, bredden av borsten och vilken typ av lockar du försöker uppnå. Om du har långt hår, hitta en tjockare rund hårborste, som kommer att producera mjuk curling åtgärder. Thinner borstar har en tendens att inte arbeta med människor med mycket långt hår, och du kan behöva använda papiljotter att få väldigt lockigt hår, speciellt om dina lås är raka till att börja med. Om du har kort hår, du vill söka efter en runda hårborste som är smal. Helst bör du kunna svepa håret minst en gång runt penseln. Om du använder en riktigt stor rund borste, kan du kanske till något locka håret, men lockarna blir mycket lös, och får inte ge dig vilken stil du behöver.

Det är en bra idé att rådgöra med din frisör om vilken typ av borste som är bäst för ditt hår och din frisyr, men inser att stylister kan betalas ut en provision för att sälja borstar finns i deras butik. De flesta kommer att visa en stil som du kan hitta lägre kostnad i butiker skönhet utbudet, som kan spara dig några dollar. Du kanske också vill uppmärksamma och ställa frågor som torkar stylist slag och stilar ditt hår med en rund hårborste, vilket kommer att ge dig tips om hur du kan få samma stil hemma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.