Vad är en massage?

En hand massage är en massage som uttryckligen är inriktad musklerna i händerna. Denna typ av massage kan användas ensamt eller upplevt tillsammans med en längre massage som en arm massage, en massage som mål att vapen och övre ryggen, eller en full body massage. En hand massage kan vara särskilt användbart för människor som tillbringar mycket tid åt att arbeta med sina händer. Det kan också ge lindring för människor som tillbringar flera timmar om dagen vid datorns tangentbord. Det är vanligt att massage terapeuter använder reflexologi tekniker när de utför hand massage. Zonterapi är en alternativ behandling som bygger på tron att vissa punkter på fötter, händer och öron motsvarar de organ och områden i kroppen. Enligt principerna för zonterapi, ett tryck på bestämda punkter på händer under en hand massage kan hjälpa till att lindra smärtan och dämpa vissa åkommor i motsvarande kroppsdelar. Zonterapi främjar också allmänt god hälsa och ökad cirkulation i hela kroppen. En massage är ett bra alternativ för dem som är obekväma att ha en full body massage men ändå vill uppleva avkoppling och hälsovinster som en massage kan erbjuda. För att uppleva denna typ av spa-behandling är det inte nödvändigt att undanröja alla klädesplagg inte, av någon anledning, du råkar innehålla handskar i ditt dagliga klädsel. Dessutom kan en handmassage kan avnjutas medan de sitter i en bekväm stol. Detta är en attraktiv funktion för vissa människor som känner sig utsatta när man ligger ner på massagebänken.

Vissa spaanläggningar omfatta hand massage i sitt manikyr behandlingar. I allmänhet kan en handmassage läggas till en manikyr till en extra avgift. Dessutom är dessa typer av massage är vanligtvis tillgängliga för både manliga och kvinnliga kunder som har bokat manikyr. Vissa spa erbjuder hand massage till kunder medan de vilar med en ansiktsmask.

Medan hand massage kan avnjutas på ett spa, är de ett förtjusande sätt att koppla av hemma. Trading hand massage med en partner kan vara ett mycket trevligt sätt att koppla av och varva ner efter en lång och stressig dag. Hand massage kan avnjutas nästan överallt: hemma, när du tar en paus under arbetsdagen, och även när du reser. Allt som krävs är lite av handkräm och en partner eller vän som är villig att byta massage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.