Vad är en kil Haircut?

De som är bekanta med konståkare Dorothy Hamill kommer att få en god uppfattning om vad en kil frisyr ser ut, även om detta klassiska kort frisyr har utvecklats över tiden. Ursprungligen populärt under 1970-talet började kilen frisyr som mer av en skål skärsår på Hamill och nu finns det ett flertal korta, vinklade lager att hänga över axlarna. Det är ett utseende som tilltalar både unga och gamla, män och kvinnor, gör den till en av de mest mångsidiga av stilar.

Med en kil frisyr är håret i nacken klippa kortaste, med lagren växer allt längre eftersom de når hjässan. Istället för att skära rakt på sak-som med en Bobfrisyr-ändarna på håret skärs i olika vinklar, skapa volym och rörelse i håret. Denna stil lämpar sig också att ljusa färger för dem som önskar en djärvare look.

Kilen frisyr fungerar bäst för dem med rakt hår, eftersom det är svårt att styla lockigt eller krullig hår rakt in i lager. Vågigt hår kvinnor och män skulle kunna komma undan med en kil, men det kommer att kräva en hel del extra styling dagligen. Medan kil Avdraget kan titulera till ett krångligt utseende genom tousling i håret, det också kan tämjas för äldre personer eller för professionell inställningar. Mångsidigheten hos kilen hårklippning kan vara en anledning till att det sträcker sig över generationer.

någon som vill göra en förändring från ett längre format på kil frisyr kommer att vilja se till att hans eller hennes stylist vet vad han eller hon gör, eftersom det tar extrem precision för att skapa den rätta kombinationen av lager, definition, och rörelse. Varje frisörsalong och även enskilda formgivare kommer att ha olika idéer om vad det innebär att skapa den här stilen. Bilder tagna ur tidskrifter eller skrivas ut från Internet kan göra det lätt för stylisten att visualisera klippa hur kunden vill ha det.

Kanske en nackdel med den kilformade klippa är att den kräver regelbundet underhåll för att behålla sin form-som kräver regelbundna besök i frisörsalong ungefär var sex till åtta veckor . Även om denna nedskärning är kort och tycks kunna leda till hanterbarhet, måste det vara stylad dagligen för att hålla sig från att se ovårdad. Som söker en lite underhåll alternativ skulle kunna göra bättre med en frisyr som är utskurna i längre skikt närmare axlarna, så att håret kan sopas lätt till en hästsvans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.