Vad är en grön Clay Mask?

En grön lera mask är en ansiktsmask tillverkad av grön lera, även kallad bentonit. En grön lera mask ofta används för att rena huden och behandla fet hud. Den kan också användas för att behandla akne. Renande egenskaper mask dra smuts och överflödig olja ur huden, vilket minskar frekvensen av finnar och antalet skador. En grön lera mask kan också hjälpa till att avlägsna döda hudceller från ansiktet. Döda hudceller som kan täppa till och blockera porerna, leder ofta till skador och akne om de inte bort från ytan med jämna mellanrum. För att behandla bekymrad huden med en grön lera mask, är det tillrådligt att använda mask en gång i veckan. Använda denna typ av mask mer än en gång i veckan kan leda till alltför torr hud.

Även om det är möjligt att ha ansiktsmasker tillämpas på ett spa, är det ganska enkelt att tillämpa dem hemma. Dessutom är det mycket billigare att slutföra denna skönhetsbehandling hemma än att betala för sådana tjänster på ett spa. Det finns ett antal företag hudvård som säljer grön lera masker för rimliga priser. Några av de masker säljs i rör eller flaskor och kan appliceras direkt på huden. Andra kommer i pulverform och kan tillämpas efter den blandas med varmt vatten. När tillämpa grön lera mask för ansiktet, är det viktigt att undvika ögat och ögonbrynet område. Applicera masken bara till T-zonen området och kinderna. Den T-zonen område består av pannan, näsa, överläpp och haka. Var noga med att hänvisa till instruktionerna på förpackningen som anger den tid under vilken mask bör lämnas i ansiktet. I allmänhet bör en grön lera mask lämnas kvar på huden i tio till tjugo minuter.

kan en grön lera mask kan användas på andra områden än det ansikte som är benägna att överflödig olja och akne. Denna typ av mask kan användas, till exempel på ryggen och axlarna som är problemområden för vissa människor. Beroende på sin flexibilitet, kan det inte vara möjligt att tillämpa masken på dessa områden utan hjälp. Men för att få klarare hud och bad om hjälp eller hantera lite av stretching kan vara värt det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.