Vad är en gel Sanitizer?

Gel sanitizer är ganska lätt att hitta dessa dagar. Ofta kallas vattenlösa Handtvätt eller hand sanitizing lotion, är det oftast består huvudsakligen av gnugga alkohol, och kan innehålla en liten mängd vatten, och andra produkter som Aloe Vera. Vissa formuleringar har en antibakteriell element också, fast det har påträffats i stort sett onödig eftersom gnugga alkoholen dödar de flesta bakterier. Förutom att kunna hitta sanitizer vid platser som livsmedelsbutiker och butiker läkemedel, kan den användas i skolor, och ofta förekommer i stora behållare på sjukhus och andra medicinska inställningar.

Många studier på gel sanitizer tyder det fungerar bra i kampen mot bakterier och kan vara nästan lika effektivt som handtvätt. Sjukhusen har lite olika regler om dess användning och normalt rekommenderar att de anställda använder gel sanitizer fyra eller fem gånger och sedan se till att noggrant tvätta händerna med tvål och vatten. I andra inställningar kan gel sanitizer vara överlägsen handtvätt. I många skolor, till exempel, där det inte varmt vatten tillgängligt att tvätta händerna, kan alkohol Handtvätt vara effektivare än kallt vatten och tvål. Det är säkert överens om att gel sanitizer kan vara lämpligt. Folk kan ta med sig små flaskor i en ficka eller en väska. Större storlek flaskor, som kan köpas billigt kan vara användbara i bostäder och bilar, eller som refill för personlig-stora flaskor. kan det sanitizers inte bara användas för att STÄDA händerna, men också att STÄDA ytor. Tillämpning av gel sanitizer på ett smutsigt bord eller skrivbord med en pappershandduk för att gnugga kan bli ytan av de flesta typer av virus och bakterier. I hemmet, kan sanitizer rengöra en tv-fjärrkontrollen, ett dörrhandtag eller en trappa järnväg som nyligen har berört av någon som är sjuk. Eftersom produkten avdunstar snabbt med lite gnugga, vissa tror att det kan vara säker att använda på billiga elektroniska produkter, men försiktighet bör ändå tas om fukt läggs till elektronik. Det finns ett antal online recept göra gel sanitizer hemma. Det bör noteras att vissa av dessa recept inte använder alkohol, utan istället använda trollhassel. Vare sig de blir så effektiva som kommersiella preparat är inte helt känd, men vissa av dem kan vara lite mindre hårt på händerna.

En av de klagomål om gel sanitizer är att upprepad användning kan orsaka uttorkning av händerna. Människor kan söka efter typ som har extra återfuktande ingredienser, och ett fåtal företag göra sanitizers i kräm eller mousse form, vilket kan visa sig vara lindrigare. I avsaknad av dessa val, kanske folk vill följa upp vattenlösa Handtvätt användning med lite fuktighetskräm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.