Vad är en fransk Twist?

En fransk twist är en typ av upswept frisyr som var särskilt populär under Gay nittiotalet viktorianska perioden. Har olika variationer som kan få det att se vare sig romantiskt eller elegant, men en fransk twist aldrig verkar gå ur stil. En fransk twist fungerar bäst på längre hår och kan göras ganska enkelt med en god kvalitet långt hår kam och /eller långa stift bobby att hålla vrida på plats.

Om ditt hår är väldigt rakt, den franska Twist kan se bättre om du först ställa in håret i rullar eller använda en locktång för att skapa några vågor. Om ditt hår är väldigt lockig, kommer du inte behöver helt släta ut det, men du kanske vill jämna det lite. Att skapa en klassisk fransk twist, borsta alla håret mjukt åt sidan. Kör stift långt ner mitt i bakhuvudet att hålla håret i hårbotten. Om man börjar med ändarna av ditt hår, snodd hår runt tummen och fäst det med nålar på baksidan av huvudet.

Den klassiska franska twist är elegant och snygg och tar lite övning till stift ordentligt. Lösare, Messier versionerna samtida versioner av franska vrider och dessa kan se väldigt romantisk. Du kan dra ut några rankor av hår eller skapa en mjuk svepande lugg på ena sidan. Det fantastiska är att du kan anpassa utseendet för att passa ditt hår, dina mode stil och tillfälle.

Att skapa en enklare version av det klassiska franska twist, först hålla håret på baksidan av huvudet som om att bilda den i en låg hästsvans. Därefter genom att använda din lediga hand, hålla upp slutet av din handhållna hästsvans så det pekar uppåt. Slutligen, vrid längd hästsvans, stoppar in ändarna och säkra med en lång, eller franska, hår kam. Du kan lägga till ett par långa bobby pins om det behövs. För en super-casual, super-lätt att ta på den moderna franska vridning, kan du vrider av hästsvans bara i en del av vägen upp och sedan lägga en stor plast-tandad Hårklämma, eller flera mindre klipp, längst ner, lämnar ovanpå utan snodd twist.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.