Vad är en europeisk ansiktsbehandling?

Facials är en serie av behandlingar tänkt att förbättra utseende, känsla och sammansättning hud på ansikte och hals. Det finns massor av olika ansiktsbehandlingar, ofta inriktad mot vissa villkor eller önskemål skönhet, som att minska akne eller linjer böter. En europeisk ansiktsbehandling är en grundläggande behandling syftar till att allmänt förbättra utseendet på huden. En europeisk ansiktsbehandling betraktas ofta som en stor "inledande" ansiktet, eftersom den använder grundläggande och okomplicerade åtgärder för att förse glödande, frisk hud.

Även salonger och spa kan erbjuda små variationer, många europeiska ansiktsbehandlingar följer ett grundmönster . Första är huden rengörs för att avlägsna spår av makeup och aktuella uppbyggd. Detta följs ofta av en exfolierande scrub för att avlägsna döda hudceller och uppmuntra cell omsättning. Ånga kan också användas för att hjälpa släppa smuts och oljor från djupt inne i porerna. Ånga kan tillämpas med varma handdukar eller en ånggenerator placeras över ansiktet.

Vid denna punkt i en europeisk ansiktsbehandling, får spa tekniker utför utvinning av pormaskar eller vita huvuden. Extraktioner kan vara något smärtsamt, och kan också orsaka rodnad som varar i flera timmar. Även extraktioner kan bidra till att förbättra utseendet på huden, vissa människor tycker att de är obekväma och distraherar från avslappnande totala effekten av en ansiktsbehandling. De flesta tekniker gärna hoppa utvinning del av ett ansikte om du ber om.

Vissa europeiska ansiktsbehandlingar följer rengöring och extraktion med en ansiktsmask anpassad för att matcha hudtyp. Masken är normalt kvar på i 10-15 minuter, och spa-tekniker får massera hals, händer eller fötter under denna tid. Efter masken tas bort, ett ansiktsvatten och fuktkräm kommer att tillämpas för att förhindra överdriven uttorkning som kan uppstå efter djuprengöring. En europeisk ansiktsbehandling normalt tar mellan 60-90 minuter, men billigare "mini-ansiktsbehandling" är ofta tillgänglig och i ungefär 30 minuter. Vara säker på att informera spa i eventuella allergier innan behandlingen inleds, så att de kan anpassa behandlingsalternativ. Spa tekniker utför ofta hud analys innan en europeisk ansiktsbehandling för att säkerställa att produkterna används till nytta för kundens hudtyp och ton.

Efter en europeisk ansiktsbehandling bör huden känns uppfriskad och släckt. Vissa människor kan märka en friskare glöd eller jämnare hudton som kan pågå i dagar eller veckor. Om huden känns torr, reddens, eller börjar flaga, kontakta spa. Rodnad eller irritation kan vara tecken på en negativ reaktion på en produkt på grund av en allergi eller känslighet i huden. Spa kommer att kunna ge ingrediens förteckningar av begagnade produkter och kan erbjuda sig att hjälpa till rätta villkoret gratis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.