Vad är en dusch Cap?

En dusch cap är helt enkelt ett överdrag som används över huvudet för att hålla håret torrt när duscha eller delta i någon annan typ av verksamhet som rör vatten. Dusch mössor kan göras av flera olika material. Oavsett vilket material som används, de har alla något gemensamt-deras förmåga att stöta bort vatten och ge ett vattentätt skikt mellan utsidan av duschen mössa och hårbotten.

Dusch mössor kan göras från ett mängd olika material, den vanligaste av dessa är plast och nylon. Siden är också ett tyg som finns i vissa shower cap märken, särskilt de som är högre prisklasser.

De flesta dusch kepsar är mångsidigt, en del är disponibel. De disponibla sorter finns ofta i hotell. Även om ingen kommer att missförstå en dusch mössa som ett sätt symbol, den mångsidiga Mössa kommer i olika storlekar, former och färger. En dusch cap köra allt från mindre än 1 dollar US-dollar (USD) till mer än 20 USD, beroende på stil, kvalitet och även den plats där produkten köptes. Den vanligaste orsaken till att använda en dusch cap är så att en person kan hålla håret torrt när du tar en dusch eller, i mindre utsträckning, ett bad. Huvudsakligen användas av kvinnor, det finns ett antal skäl till varför man kan välja att utnyttja en dusch huven för att hålla håret torrt. Om exempelvis dusch strax före sänggåendet, kanske vissa föredrar att inte ta sig tid att torka håret. Snarare än att gå till sängs med vått hår, en dusch mössa kan vara ett bekvämt alternativ.

Förutom den praktiska användningen av att hålla håret torrt, en dusch mössa kan också hjälpa till att skydda håret. I vissa fall kan en kvinna ha en speciell frisyr som skulle bli förstört om det blev för blött. Om inte förstört helt, kan en frisyr kräva betydande arbete för att återställa när den är våt. Att hålla håret torrt är kan vara en oerhörd tidsbesparande mekanism och kostnadsbesparingar mekanism, i sådana fall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.