Vad är en ansiktsbehandling BRIGHTENER?

en ansiktsbehandling vitmedel är en produkt som är avsedd att hjälpa även hudfärg, vilket gör huden verkar mer ungdomlig och ljusledarförstärkare. Sedan mitten av 2000-talet har den blivit en av de ledande anti-aging produkter på marknaden. Det omfattar inte rynkor, men istället borde handla om Avtrubbning av färg, och hur huden tenderar att bli mindre reflekterande ljus som det åldras. Facial vitmedel skall inte förväxlas med en ansiktsbehandling blekmedel, vilket tenderar att lätta hudton och fläckar ålder genom blekning, oftast med användning av kemiska hydrokinon. I mitten av 2000-talet, hyllades skönhet företag införandet av Lumedia ® Facial vitmedel, en 100% hydrokinon-free formula som bidragit till att förbättra ljusstyrka av huden och ger en mer "ungdomlig glöd. " Produkten marknadsförs speciellt till kvinnor från 30 års ålder eller äldre, och är tillverkad i USA. Även om priset biljett på Lumedia ® är hög, ca $ 90 US dollar (USD) under en tre månaders leverans, blev den snabbt en storsäljare. Andra ansiktsbehandling blekmedel upp snart på marknaden, trots Lumedia ® fortsätter att dominera.

Oberoende granskningar av ansikts vitmedel varumärken tyder de kan ge huden en något mer ungdomlig, elegantare. Men vissa tycker att de syror och alkoholhalten i ansiktet vitmedel irriterar huden. Facial vitmedel produktpaket ofta listan förslag att testa vitmedel på armen för ett par dagar för att se till att det inte kan alstra en allergisk eller irriterat. De flesta varumärken som finns tillgängliga rekommenderas för högst två gånger om dagen, och vissa människor använder dem endast en gång. Det finns flera saker som en ansiktsbehandling vitmedel kommer inte. Det kommer inte att dramatiskt minska åldersfläckar eller adress betydande missfärgningar under ögonen. I själva verket måste du vara försiktig när tillämpa eventuella ansiktsbehandling vitmedel kring ögonen, eftersom de flesta kommer att avsevärt irriterar ögonen. Det tas heller inte bort rynkor eller skapa en hel del fukt för huden.

Kunder i oberoende granskningar isär om hur bra ansikts vitmedel arbete. Vissa hävdar att se fantastiska resultat, och andra känner att de är ineffektiva. Ett klagomål om Lumedia ® är att den har en parfymerad doft, och några kunder att byta till doft gratis formler.

Andra föredrar hud lighteners eller whiteners med hydrokinon, vilket kan bidra till bättre minimera åldersfläckar, samt ge viss hud blekning egenskaper. Man befarar att hydrokinon kan potentiellt vara ett cancerframkallande agent. Dess användning är förbjuden i vissa länder även om det är tillgängligt i USA. Starkare hydrokinon formler ofta tillgängliga receptbelagda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.