Vad är en Widow’s Peak?

Änkans topp är en mycket distinkt hårfäste formation som har skett parallellt med vidskepelse åtminstone sedan 1800-talet, enligt etymologists. En kvinna med en änka topp har en V-formad punkt på hennes hårfäste som sjunker ner i pannan. Samma funktion på männen är känd som en änklingar topp. Det är ganska lätt att kontrollera om du har en änkepension topp: steg framför spegeln och dra håret från din panna. Om du har ett "V" hår på din panna har du en änkepension topp. Det finns flera förklaringar till ursprunget till ordet "änkan topp", som uppstod kring 1830-talet. Vissa tror att ordet är ett uttryck en vidskepelse som kvinnor med denna fysiska funktionen skulle överleva sina män, detta vidskepelse kan kopplas till det faktum att människor ålder, hairlines ofta avta, vilket gör änkor toppar mer framträdande och skapa en antydan om en änkans topp kvinnor som egentligen inte har den här funktionen. Därför kan kvinnor som lever längre än sina män tycks ha varit märkt med en änka topp. En annan förklaring till ursprunget av frasen antyder att det kan ha samband med sorgen Mössa slitna så tidigt som på 1500-talet. En sorg mössa eller Maria Stuart Cap är ett tak som har en mycket distinkt triangulär veck duk i mitten av pannan, vilket skapar ett slags konstgjord änkas topp. Människor som tror att denna förklaring till ursprunget av frasen tyder på att personer med anknytning till fysiska funktionen med framtida huvudbonader.

Trots vidskepelse, är Änkans eller änklingar topp ingen förutsägelse av livslängden för män och hustrur. Det är helt enkelt en dominerande genetiska drag som kan ses hos människor i alla åldrar och med olika bakgrund över hela världen. Faktum är att vissa tycker att änkans topp estetiskt tilltalande, och de kan välja att styla håret på ett sätt som understryker denna genetiska särdrag. Om du råkar ha en änkepension topp och du inte vet Vilken typ av frisyrer skulle se bäst med det, misströsta inte. Till de-betona änka topp bör du del håret på sidan, undvika rakt avskurna eller mitten skildes hår. Du kan också bidra till att minska uppkomsten av en änkepension topp genom att välja lager stilar som kommer att ge håret fram över pannan, utforma ditt ansikte, taggig lugg, till exempel, är ofta perfekt för detta. Strategisk höjdpunkter kan också vara bra.

Du kan också gå i motsatt riktning och lyfta fram den här funktionen med jämnt klippa, axel långt hår och ingen del. Consulting en stylist är en bra idé, som du kan få råd som är specifikt för ditt ansikte form.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.