Vad är en Seaweed wrap?

En tång WRAP är en spa-behandling då hela kroppen är täckt av en pasta som huvudsakligen görs av tång. När pastan tillämpas, är kroppen insvept i varma handdukar eller filtar och kunden är kvar att koppla upp till en timme. I slutet av behandlingen, sköljningar kunden utanför klistra in i en dusch på spa. Tång wraps är avsedda att rengöra och ge näring åt huden, lämnar den mjuk och smidig. Vissa skönhet specialister påstå att tång sveper kan hjälpa till med viktminskning och kan minska synligheten av celluliter.

Seaweed wraps, ungefär som massage, syftar till att avlägsna gifter från huden och kroppen. För att hjälpa till att spola ut från gifter, hälsa och skönhet experter ofta råd att dricka extra vatten dagarna före och efter en tång wrap liksom dagen. Fyra till sex extra glas vatten om var och en av dessa dagar är oftast rekommenderas kvantitet.

De flesta spaanläggningar erbjuder en tång wrap som täcker hela kroppen, är det möjligt att få en behandling som riktar sig till specifika områden såsom armar eller ben. Detta alternativ är ofta mer lockande för folk som är obekväma med en slather spa-terapeut på hela kroppen. Det är också tilltalande för dem som berörs mest av en viss kropp område och inte vill betala för en full inpackning. med en tång sjal på ett spa är inte ett billigt nöje. Många spa pris denna behandling på $ 100 USD (US dollar) eller mer. Vidare att till fullo uppskatta fördelarna med denna behandling, råd många skönhet experter med en tång svepa en gång i veckan under sex till åtta veckor. Efter detta råd till punkt och pricka, är det möjligt att finna sig själv utgifterna ganska stor summa pengar.

Det är möjligt att utnyttja fördelarna med en tång sjal hemma. Pastan krävs för wrap kan köpa färdiga för mellan $ 20 USD och 30 dollar för en behållare med tillräckligt med produkter för 2-4 behandlingar. Det kan också göras hemma. Recept för pasta lätt kan hittas genom att genomföra en snabb sökning på Internet. Efter anbringande av massa, bara ligga ner på en säng som har täckts med handdukar och vira in i en bomull blad eller tunn filt. Hålla rumstemperatur varmt och tar en timme att koppla av innan bad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.