Vad är en Sculpting Brush?

En skulptera borste är en typ av hårborste som används för att lägga till volym till frisyrer. Särskilt användbart för rygg-kamning eller användning på kort hår, kan skulptera penseln göras av en mängd olika material och är oftast ganska billigt. Det är en mångsidig och användbar borste, och anses av många vara en hårvårdsprodukter viktigt.

Vanligtvis en skulptur borste är medelstora, med en rektangulär borst bas. Borsten är riklig och är bra för att hålla håret på plats medan du föna eller tillämpa stylingprodukter. Vissa skulpteringspenslar använder genomkorsas borst för att lägga till ytterligare volym och fånga mer individuella hårstrån. Det anses bäst för användning med texturerade eller flera lager hår nedskärningar, eftersom det bidrar till att framhäva hackig eller razor-cut slutar. Den skulptera borsten är utmärkt för att skapa volym, särskilt på kort eller lager hår. Den metod som oftast används när man försöker lägga till volym kallas back-kamning. Reservkraft kamma håret, ta en liten del och använda din skulptera borste för att borsta upp tum eller två i motsatt sin naturliga riktning. När du lägger avsnittet tillbaka, kommer det naturligtvis blåsa upp något, vilket ger en illusion av volym. Att hålla stilen, kanske du vill använda en styling produkt, såsom styling mousse eller en Volumizing hårspray. p

Tupering uppnås bäst med en skulptera pensel, men det finns flera komponenter för att få se exakt rätt. Se till att du borsta bara den övre delen av håret delarna, som back kamning hela den del av håret kommer att resultera i frizz och förlust av definitionen. Var säker på att du fortsätter att använda samma metod för att kamma över hela huvudet, i syfte att uppnå enhetlighet. Med en pensel med mycket borst kommer också att fånga böter eller Flyaway bitar av hår. Backcombed hår kan skulpterade i en mängd olika stilar, från Textur upp-dos till 1980-talet retro fauxhawks.

Många hårvård företag ha åtminstone en skulptera borste, och de finns tillgängliga i butiker skönhet leverera såväl som online. Borst brukar vara tillverkade av nylon eller gummi, med en liknande bas, snarare än naturliga fibrer. Använda syntetiska material hjälper till att hålla stilen blir burrigt snarare än omfattande, och bidra till att upprätthålla definition mellan hår sektioner. Priserna för dessa penslar varierar, men de flesta kostar mellan $ 5-$ 20 US Dollars. Om du har kort hår eller en särskilt texturerat bitar, en skulpterad pensel kan bli ditt viktigaste styling tool.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.