Vad är en Salt Body Scrub?

Ett salt Body Scrub är en skönhet produkt som görs genom att kombinera en kurs salt med olja. Några av de vanligaste salter som finns i scrubs salt kropp är havssalt och EPSOMSALT. Dessa sorter av salt renas tillräckligt för att vara skonsam mot huden, regelbundna koksalt bör aldrig användas, eftersom det är alltför hård. Om huden är för känslig för eventuella salter, socker kan bytas ut för att uppnå en liknande effekt. Light-texturerade oljor som jojoba mandel, och Grapeseed fungerar bäst att blanda med salt. Det finns flera fördelar med att använda en skrubba salt kropp. När riset är gned över huden, tar bort det ytskiktet av döda hudceller. Efter att sköljas bort, de nyare, är yngre hudceller kvar på ytan, vilket ger huden en mjuk känsla och ungdomligt utseende. Förutom de yttre fysiska fördelar, hjälper saltet öppna porer och dra ut toxiner. Handlingen att massera scrub kroppen salt i huden ökar cirkulationen, slappnar av musklerna och hjälper till att lindra spänningar.

Salt body scrub kan användas hemma eller kan ges av en terapeut på ett spa. När noterat på spa menyer kan behandlingen också kallas ett salt glöd eller body polish. Saltet Body Scrub behandling på ett spa kommer ibland att följas med en Vichy dusch. En Vichy shower innehåller fem till seven duschmunstycken i rad är påslagna ovanför behandlingsbord att skölja skrubba bort utan att kunden behöva flytta eller resa sig från bordet. Behandlingen är då vanligen avslutas med en lotion massage för att täta fukten i huden.

Om tillämpningen av en scrub salt kropp som en hembehandling ska huden fuktas innan scrub tillämpas. The Body Scrub ska sedan gnuggas in i minst 1 minut att få en komplett exfoliering. Lätt tryck bör användas för att inte irritera huden. Salt body scrub fungerar utomordentligt väl på tuffare kroppsdelar, såsom armbågar, knän och fötter, men bör inte användas på mer känsliga områden, såsom i ansiktet. Snåren kan användas en gång i veckan för att hålla huden smidig och mjuk.

Även om de kan köpas, hemgjorda salta buskmarker är billiga och lätta att göra. Salt och olja bör kombineras på ett 3:1 förhållande. Blandas bör saltet känna fuktiga, men inte överdrivet fet. Vid behov kan mängden olja eller salt justeras för att uppnå önskad konsistens. Ett doftande scrub kan skapas genom att tillsätta några droppar av eteriska oljor, såsom lavendel, pepparmynta, eller ros. Glasburkar fungerar bra för förvaring av Scrubs, men alla behållare kan användas så länge den har en lufttät lock.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.