Vad är en Paddle Hairbrush?

När du tittar på hårvårdsprodukter, kan du finna dig överväldigad med alla tillgängliga alternativ. Även shopping för något så enkelt som en hårborste kan vara en komplicerad uppgift för oinformerade konsumenter. För att jämna och släta långt hår, dock är en paddel hårborste en klok investering. Dessa stora, platta borstar är bra för att arbeta med hår i alla texturer och passar för de flesta vardagliga styling behov.

Kvalitet är en viktig aspekt när man köper en paddel hårborste. Borsten bör vara ungefär tre inches bred för att göra den passande för styling långt hår. Allmänhet den dyraste paddla hårborstar funktionen betydande träskaft. Om du har ofta problem gripande din hårborste dock en gummibelagd handtag kan erbjuda ytterligare kontroll. Det finns många olika alternativ för borsten i din hårborste. Joniska konstruktion och värmebeständigt borst är användbara funktioner om du planerar att använda din borste för värme styling på en daglig basis. Keramiska sammansatta borst är användbara för att avlägsna statisk och förhindra trassel. Rundade plast tips massera hårbotten för att få dig att känna dig avslappnad och utvilad.

Paddla penslar, oavsett vilken typ du köper, är ganska lätta att använda. Det är dock viktigt att komma ihåg att du aldrig ska använda en paddel hårborste med stil vått hår. Använd en kam för att detangle håret, använd sedan din borste för att föna stora delar av håret snabbt och enkelt. Håll håret sträckt med paddeln hårborsten att skapa lagt spänningar som kommer att töjas håret i den nya formen. Denna teknik bidrar också till att finputsa och glans till din färdiga stil.

När du har hittat en hårborste som passar dina behov, är det viktigt att rengöra den regelbundet. En hög kvalitet paddla hårborste kommer att pågå i flera år, om bristfällig. För att rengöra din borste, använd en lång tand kam för att avlägsna eventuella lösa hår som har blivit in mellan borsten. Ungefär en gång per månad, tvätta penseln i en lösning av ljummet tvålvatten för att avlägsna damm, smuts, oljor och rester från hårvårdsprodukter såsom gel, hairsprays eller mousse. Försiktigt skölja penseln i rent vatten och låt den lufttorka borta från direkt solljus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.