Vad är en Nagellack Pen?

Ett nagellack penna, även kallad nagellack korrektor penna, är ett bra verktyg att ha i din arsenal av skönhetsprodukter. Som alla som någonsin har haft en manikyr eller pedikyr vet, är nagellack benägen att flagnande och chipping, ibland inom några dagar av målning spiken. Ett nagellack penna är ett enkelt sätt att röra upp och förlänger livslängden eller din manikyr eller pedikyr medan du är på jobbet eller på resande fot. Ett nagellack penna är formad så mycket som en faktisk penna, men något bredare. Det är i allmänhet en twist-on lock så att det kan förvaras säkert i väskan utan risk för att spilla eller otät, och en liten borste som bifogas. Förutom att touch-ups, kan du måla tekniskt alla dina naglar med nagellack penna-även om detta inte är den mest ekonomiska lösningen. Nagellack pennor har mindre penslar för att enkelt och subtilt täcka chips eller sprickor i nagellack.

Nagellack pennor i allmänhet inte finns på så många färger som traditionell flaska nagellack, men den finns i vanligaste nyanser eller rosa, rött, krämer och vita, bland annat. Om du bara behöver röra upp ett litet område, kan det inte märkas även om skuggan är lite annorlunda än den ursprungliga nagellack färg.

nagellacksborttagare finns även ett nagellack penna. Detta kan vara bekvämt om du reser och behöver ta bort bitar av en äldre, fjällning nagellack innan de ansöker korrigeringen. Det finns också speciella nagellack pennor för att röra upp en fransk manikyr eller akryl naglar. Andra nagellack pennor funktionen utbytbara färger och tips, så att du kan ha flera färger tillgängliga för dig med bara ett nagellack penna.

De flesta drugstore och lågprisbutiker bära spik polish pennor. De är i allmänhet dyrare än en flaska nagellack på grund av bekvämlighet faktor, men de flesta som köper nagellack pennor är glada att kunna röra upp ett kluvet spik medan de är på språng, utan att behöva oroa sig för att spilla en flaska nagellack inuti sin handväska eller i hela deras kläder. Ett nagellack penna kan också användas för att dra vackra mönster ovanpå redan målade naglar, som kan lägga till några visuella intresse för välklippta naglar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.