Vad är en Facial Scrub?

hud på människokroppen regenererar vanligtvis livliga nya hudceller som döda hudceller överge. Som person åldrar och hudceller upphöra att snabbt återskapa, kan processen för döda-hud-cell avlägsnande vara en hjälp på traven med hjälp av en ansikts scrub. Begreppet Facial Scrub ofta är utbytbar med rengöring scrub, peeling, microdermabrasion, naturläkemedel skrubba, kemisk peeling, eller återfuktande scrub. En facial scrub använder vanligtvis kemikalier eller slipande ämnen till att undanröja och exfolierar topp torr hudlager, avslöjar hud som vanligen är mjukt under.

Några ansikts scrubs är mild nog att använda varje dag. Dessa typer är återfuktande eller rengörande ansiktsbehandling scrubs. Andra scrubs är hårdare och oftast ska bara användas en gång varannan vecka.

Kemisk facial scrub innehåller vanligtvis citronsyra, glykolsyra, mjölksyra eller salicylsyra att mjuka upp och kasta av det översta lagret av huden. Denna typ av ansikts scrub behöver vanligen att köpas i hudvårdsprodukter del av ett apotek eller en hudläkare vanligtvis kan göra förfarandet. Kemisk Facial Scrub kit med största sannolikhet kommer att säljas med ett namn som kemisk peeling, peeling kit, eller microdermabraision kit. Normalt bör anvisningarna på boxen skall följas för att uppnå bästa möjliga resultat.

Fysisk facial scrub typiskt slipande ämnen såsom socker, sand, jord-up mandel, aprikos gropar, eller små pärlor att skrubba och exfolierar huden. Dessa ämnen brukar blandas med en fuktgivande ansiktsbehandling tvätta eller olja. Facial scrubs som innehåller dessa slipmedel vanligtvis känner uppfriskande för huden som de skrubba bort döda hudceller. Försiktighet bör vanligtvis tas när denna typ av scrub eftersom det kan göra känslig hud rå och rött. Slipmedel ansiktsbehandling scrubs vanligtvis bör användas endast en gång varannan vecka. En person normalt kan göra sin egen Facial Scrub hemma med ingredienser som normalt återfinns i de flesta kök. Ground-up havremjöl kan blandas med honung och äppelcidervinäger tills det blir en pasta. Pastan kan sedan placeras på ansiktet med cirkulära rörelser för att försiktigt massera huden. Pastan normalt bör ha rätt att mjuka upp huden i omkring 10 till 15 minuter och sedan massage en gång innan de skrubbas bort med en tvättlapp. Andra ingredienser som kan läggas till en hemmagjord Facial Scrub omfatta yoghurt, avokado och banan för fukt, majsmjöl och socker för abrasiveness, örter och citron som Astringents och äggvitor att strama åt huden.

Normalt nya huden blir extra känslig. Använda en bra fuktighetskräm kan hjälpa till att skydda friska huden efter att ha avslutat en ansikts scrub. Det kan också vara viktigt att använda solskyddsfaktor på nytt skal för att skydda den från skadliga strålar om en patient tillbringar all tid utomhus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.