Vad är en Face Cradle?

Ett ansikte vagga är en specialiserad fäste för en massage bord som är konstruerade för att någons ansikte när han eller hon ligger mage och ner på bordet. Face vaggor är ibland knutna till stolar och bord som används i skönhetsbehandlingar, för att öka komforten. Många butiker som säljer massage levererar bära ansikte vaggor, och de är också typiskt levereras med nya massagebänkar.

Vanligtvis är ett ansikte vagga grovt u-formade. Det är gjort med en vadderad kudde knuten till ett fast underlag, med ett par stavar som är avsedda att föras in i massagebänken. Ansiktet vagga är typiskt justerbar, vilket gör att massageterapeut att skapa en bekväm vinkel för kundens huvud, och stänger kan också justeras för att flytta ansikte vaggan närmare eller längre bort från massagebänken. När ansiktet vaggan inte behövs, kan den tas bort och upphävas.

Vanligtvis ansiktet vagga är täckt av vinyl, plast eller annat lätt kan rengöras material. För att minska risken för spridning av sjukdomar eller parasiter, är ansiktet vaggan omfattas av ett örngott eller specialbyggda utrustade täckning för varje kund. Höljet kan tas bort och tvättas, tillsammans med de diagramblad som används på bordet, eller det kan vara utformade för att vara disponibel i vissa anläggningar. När en kund ligger på bordet och lägger hans eller hennes huvud i Inför vagga stöder stoppning kanten av ansiktet, så att kunden att slappna av, och hålet i mitten gör det möjligt för kunden att andas fritt. Det är viktigt för kunderna att säga massageterapeut om vinkeln på nacken känns obekväma eller obehagligt, som ett ansikte vagga kan sträcka halsen om det inte korrekt inställda. Kunder bör också vara medvetna om att ansiktet vaggan kan skriva tillfälliga märken runt ansiktet, precis som lakan lämna linjer på kroppen efter en natt i sängen.

Ansiktet vaggan är i regel inte behövs när klienter ligger uppåt, eftersom de är satta att glida ner i bordet så att deras huvuden ligger på bordet. Vanligtvis, massage terapeuter bort ansiktet vaggan till detta stadium av massage, så att det inte är i vägen när de arbetar på axlarna, övre bröst och ansikte för klienten. Kunder kan höra ett svagt rasslande eller raspigt i ansiktet vagga avlägsnas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.