Vad är en Combat Dusch?

En bekämpa dusch är en dusch som är tagen med en minimal mängd vatten, bevara vattenresurserna för ekologiska, ekonomiska eller praktiska skäl. Du kan också höra bekämpa duschar kallad Navy duschar "eller" hav duschar. "Medan bekämpa dusch sitt ursprung i det militära, många civila också vattenbesparande duschar också.

Ursprunget till kampen dusch ligga på örlogsfartyg, som ofta hade en begränsad tillgång på vatten och energi för att värma det. Seglare skulle hoppa in i duschen, slå på vatten och sedan slå av vattnet igen så snart de var våta av tvål själva. Gång grundligt soaped skulle sjömännen sätta på vattnet igen för att skölja bort tvål, och slå sedan av vattnet och torr handduk. Eftersom vattnet stängdes av mitt i duschen använde sjömannen dramatiskt mindre vatten än vad som konsumeras på annat sätt.

Begreppet bekämpa dusch också spridit sig till marken, där soldater ofta har begränsade möjligheter att duscha och anläggningar. Speciellt när soldater ingår i en framryckande front, vattentäkter är ofta kraftigt begränsad, och varje droppe måste göras för att räkna. Därför kopplar av i duschen är inget alternativ, så soldater tillgripa mot duschen. som vissa duschmunstycken är utformade så att vatten effektivt ha en ventil eller knopp som kan flyttas för att stänga av vattnet lätt i mitten av duschen samtidigt temperaturen justeringar gjorts i varmt och kallt vatten. Dessa duschmunstycken göra det mycket lättare att ta en strid dusch och uppmuntra människor att bli medvetna om hur de använder sin vattenförsörjning.

Med en strid dusch tillåter någon att ta en vatten effektivt dusch utan att behöva göra det snabbt . Detta kan vara en stor fördel för personer med mycket hår, som ofta använder en hel del vatten när de tvättar håret i duschen. Genom att vrida på vattnet och slå på den, långhåriga badande kan använda den effektivt och samtidigt säkerställa att deras hår ändå hamnar rent och sköljas noga.

Som en allmän regel framkommer en lika ren från stridszon dusch som en vanlig dusch, förutsatt att den badande har tillgång till tvål och relativt rent vatten. På slagfältet, finesser såsom tvål är inte alltid tillgängliga, och vatten kan vara smutsig tack vare svävande partiklar, men en snabb sluss kan fortfarande göra stor skillnad i personlig renlighet och moral.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.