Vad är en Cellulite Brush?

En celluliter borste är en borste görs med fast borst som är avsedda att användas direkt på huden. Syftet med denna typ av borste är att stimulera cirkulationen och minska mängden och synligheten av celluliter. Dessa borstar är avsedda att användas på torr hud. Men några droppar olja kan appliceras på huden innan du använder en celluliter pensel. kan en celluliter pensel användas ensamt eller som del av en celluliter-bort massage. De flesta tillverkare av dessa typer av borstar erbjuda information om de bästa metoderna för användning. Var noga med att läsa dessa bruksanvisningar innan så att inte skada eller blåmärken i huden. Sådana instruktioner indikerar ofta var man ska börja på kroppen och rätt riktning penseldrag för varje kroppsdel.

Även celluliter kan koncentreras till vissa områden såsom höfter, lår, skinkor och mage, är det oftast rekommenderas att använda en celluliter borste över hela kroppen. Detta beror på tron att förbättra och främja rörlighet är en av de viktigaste sätten att reducera celluliter. Med en pensel på hela kroppen, även armar och ben som ligger långt från platsen för de celluliter, kommer att bidra till att förbättra den totala omsättning och därmed bidra till att reducera celluliter. Det är vanligt att dessa typer av borstar som skall göras med naturliga borst. Vissa är också utformade med en masserande verktyg vid sidan av borsten som är mittemot borsten. En celluliter Massager är vanligtvis tillverkad av mjukt gummi och är täckt med kort, rundad nubs. Denna del av borsten är avsedd att användas under inriktning specifika områden av celluliter. När väl appliceras på huden och masseras in i cirkulära rörelser, är celluliter massager avsedd att bryta upp celluliter. När du använder massager på celluliter borste, är det godtagbart att även använda olja eller lotion på huden. I själva verket kommer att använda någon form av fuktkräm hjälp att smidigt flytta massager längs huden. Det är bäst att använda en olja eller lotion som görs med naturliga, hud-lugnande ingredienser såsom aloe, Vitamin E, eller jojobaolja.

När man försöker att befria kroppen av celluliter, är det viktigt att dricka mycket vatten. Detta bidrar till att spola och rensa kroppen. Dricka är bra på att befria kroppen av celluliter och cellulära avfall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.