Vad är en Blush Brush?

människor, särskilt kvinnor och i teater, ofta använder makeup för att framhäva sitt utseende eller att göra ett uttalande. En persons kinder är ofta uppmärksamhet med ordentlig färg på kinderna och ansikte kan ge personen en ljus, soldränkta utseende. En rodna borste är en typ av borste som används för att tillämpa rodna, eller rouge , till kinderna. Korrekt tillämpning av smink kommer att förvärra de äpplen av kinderna och bidra till att öka ansiktets naturliga struktur. Användningen av olika rodna borstar kan hjälpa en person att uppnå ser de söker. en rodnad pensel är en uppsättning av borst på pinne, ungefär som en pensel. Faktum är att vissa professionella makeup artister använder penslar att tillämpa rodna. Borsten av en rodnad pensel kan vara mjuka eller grova, och kan också variera i storlek och form. De kan göras av naturliga hår eller syntetiskt hår. Textur, form och sammansättning av en rodnad borste kommer att påverka det sätt som makeup tillämpas.

Beroende på personen och hennes preferenser makeup, kan hon använda en mjuk, fluffig borste eller en lite grövre borste. En mjukare borste kommer att plocka upp mindre smink och kommer att ge ett mjukare skikt av färg i ansiktet. Å andra sidan kommer en grövre borste plocka upp mer färg. Man bör också komma ihåg att texturen av borsten kommer att märkas i ansiktet. Om borsten är för grov, kan det vara obekvämt vid tillämpningen makeup. en rodnad borste kommer vanligtvis i två former: välvd och sneda. Dessa olika formade borstar kan användas för att tillämpa rodna på olika sätt. Välvt borste används allmänt för att använda färg jämnt över kinden området. För att lägga definition på kinderna, en lutande pensel kan användas. Vinklade borstar används normalt för att tillämpa smink längs kinden linjen för att definiera formen på kinden. Används på rätt sätt, kan denna teknik förstärka kindben och ansikts struktur.

När du väljer ett rouge borste, är det viktigt att uppmärksamma hur bra pensel gjordes. Felaktigt gjort borstar kan förlora sin borsten. Borsten på ett lämpligt sätt pensel bör vara ordentligt fastklistrade i handtaget så att de inte kommer att falla ut och hamnar i ansiktet. Dessutom handtaget ska vara lätta att förstå och inte alltför lång eller för kort. Slutligen, borst det bör inte vara för grov för ansiktet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.