Vad är Thigh Lift kirurgi?

Thigh hiss kirurgi är ett kirurgiskt ingrepp som används för att omforma en persons lår. En plastikkirurg utför det att strama åt huden på detta område och att den ser mindre saggy. Förfarandet kan också användas för att avlägsna en del av överflödigt fett finns i låret. Men många människor genomgår fettsugning, ett förfarande som suger överflödigt fett ur specifika delar av kroppen, innan välja ett lår hiss.

Många väljer att genomgå en operation låret hiss efter att ha förlorat en betydande vikt. Medan förlora vikt gör sig av med extra fett, lämnar det ofta bakom lös, slapp hud att många människor tycker är attraktivt. Lår hiss kirurgi hjälper en person att bli av med den extra hud. Det finns olika typer av operationer låret hissen, inklusive inre, bilaterala och medial lår hissar. En inre låret hiss utförs för att strama åt huden av inre lår och kan omfatta överflödigt fett tas bort. Att utföra denna operation, en plastikkirurg gör ett snitt i det område där låret möter ljumskarna. Han försvinner sedan överflödigt fett, om det ingår som en del av förfarandet, tillsammans med en del av patientens hud. Han använder suturer att stänga området.

Bilaterala låret hiss kirurgi används för att strama åt fram-och utsidan av en persons lår. Med detta förfarande, ett snitt på toppen av benet. Kirurgen tar bort då en del av huden på detta område. Slutligen drar han de återstående låret huden upp och stygn i såret ihop, vilket skapar en hud åtstramning effekt. En person kan ha en medial lår hiss för att bli av med de extra fett och hud som ligger i den övre delen av låret. Att utföra denna operation, startar en kirurg hans snitt i ljumskarna och slutar den på den nedre delen av en skinkan. Han avlägsnar då överflödig hud, tillsammans med extra fett vid behov. Han drar slutligen huden upp och stygn det drabbade området stängdes för att skapa skärpning effekt.

Thigh hiss kirurgi kan utföras efter det att patienten ges lokalbedövning för att göra området domnade kombinerat med ett lugnande medel för att hålla honom i ett avslappnat tillstånd. I vissa fall kan narkos användas i stället, att patienter att sova. Riskerna inkluderar de gemensamt med alla typer av kirurgi inklusive anestesi reaktioner, infektion och kraftig blödning. Ärrbildning efter operationen är normalt, men är ofta döljs av underkläder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.