Vad är Sleeve Tatueringar?

Sleeve tatueringar är tatueringar eller samlingar av tatueringar som är avsedda att täcka armen. Beroende på personliga preferenser, kan en hylsa vara full, då det löper från axeln till handleden, eller det kan vara en kortare halv eller tre kvartal ärm. Vissa använder även termen "hylsa" med hänvisning till tatueringar som täcker benet. Som tatueringar har blivit mer socialt accepterad, har ärm tatueringar blivit mer framträdande, och en rad kända artister och underhållare ärmar sport, ibland med en bred samling av konstverk från olika konstnärer.

Utformning syn på ärmen tatueringar varierar. I vissa fall, till den tatuerade personen arbetar med en enda konstnär skapa ett enhetligt utseende och tema för ärmen. Konstnären arbetar på ärmen i etapper, i slutändan skapa ett mycket strömlinjeformad bit. I andra fall kan en konstnär lägga till en hylsa i bitar här och där, som arbetar med kunden för att skapa en önskad look. Vissa människor föredrar också att visa verk av olika konstnärer på ärmarna. I likhet med andra tatueringar, stil och innehåll ärm tatueringar är oerhört olika. Vissa personer får ärmar för att fira särskilda händelser eller personer i deras liv, i vilket fall tatuering kan kännetecknas av ett antal personligt viktiga poster. I andra fall, firar ärmen konstverk från en specifik kultur, exempelvis Japan eller Tahiti, med en enande konstnärlig stil. Andra människor tycker bara täcker sig i vackra, färgstarka uppvisningar av konstverk, utöver deras ärm tatueringar när de ser något de tycker om eller när de möts talangfulla artister. En sleeve tatuering utgör ett allvarligt åtagande. En full ärm kan kräva flera sammanträden i flera timmar, och det kan bli smärtsamt, särskilt om anbudet huden på undersidan av armen. Ärmarna är också svåra att dölja, och de kan leda till färre arbetstillfällen och social stigmatisering. God ärm tatueringar kan också bli extremt dyrt, eftersom de kommando mycket en konstnär tid och skicklighet. Om du funderar på en hylsa tatuering bör du tänka på alla dessa frågor, de flesta tatuerare kommer att säga att om du har några reservationer, bör du vänta, eftersom en tatuering är en permanent val.

Många artister tycker om att arbeta på ärm tatueringar, särskilt när de innehåller teman och konststilar att konstnären gillar. Om du vill ha en hylsa med ett enhetligt tema och titta, handla dina idéer runt till flera artister, och hittar någon som är lika entusiastisk över projektet som du är. Med rätt artist, kommer en ärm tatuering vara vackra och ibland roligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.