Vad är Skin Tightening?

Skin åtstramning är processen att minska uppkomsten av linjer, rynkor och slapp hud via klinisk behandling eller produkter. Välja en behandlingsmetod är oftast beroende på djupet av rynkor och hur mycket pengar man är villig att spendera. Resultaten kommer att variera beroende på vilken typ av behandling och tillståndet i huden före behandlingen.

Förlusten av elasticiteten i huden är en normal effekt av åldrande. Tillsammans med år av solexponering och andra skadliga miljöfaktorer, såsom cigarettrök, blir huden skadas. De skador som framgår av hängande, rynkor, svullnader under ögonen, och områden av hyperpigmentering .

Åldrande hud har förbrukat nivåer av elastin och kollagen. Kollagen är ett meshwork av fibrer som håller hudceller ihop som ett nät. Elastin är ett protein som upprätthåller hudens elasticitet. När nivåerna av dessa proteiner minskar med åldern, slapp och rynkor kan uppstå.

Laser hud åtstramning är en metod för att minska uppkomsten av rynkor och lös eller hängande hud. Detta förfarande är normalt utförs av en hudläkare. En laser används för att värma upp kollagen under huden, orsakar sammandragning av huden. Två till tre behandlingar Generellt krävs för optimalt resultat.

Andra förfaranden på ett likartat sätt. Thermage? värmer upp vävnader med radiofrekvent produceras värme. Återigen är målet att främja en omedelbar skärpning av befintliga kollagen. Flera behandlingar kan behövas. Det finns många hudvård krämer finns att skryta hud åtstramning egenskaper. Några av krämer innehåller peptider, som är tänkt att stimulera hudens celler att producera mer elastin och kollagen. Genom att öka dessa proteiner, kommer huden troligen att visas fastare, med mindre uttalade rynkor. En annan ingrediens som är vanliga i huden skärpa behandlingar är vitamin C. I aktuella form, främjar Vitamin C också produktionen av kollagen och ökar hudens elasticitet. Ytterligare fördelar med denna ingrediens är skyddet mot UV-skador och förbättring av missfärgning i samband med åldersfläckar. En del produkter innehåller vitamin E, i form av tokoferol , för att skydda huden mot UVB-skador. Den antioxidativa egenskaper tokoferol förbättra SPF och lugna inflammerad hud. Denna vitamin hjälper också till att återfukta torr hud.

Några hudvård lösningar anspråk omedelbara resultat. Dessa behandlingar kan innehålla vissa ingredienser som erbjuder tillfälliga hud åtstramning. Som grädde torkar, bildar det ett simhud slöja över huden, drar åt det och minska uppkomsten av påsar och rinningar. Dessa effekter är bara kosmetiska och inte behandla de bakomliggande orsakerna till rynkor eller slapphet. Lyft och skärpning effekter av sådana produkter som vanligtvis pågår i cirka tio timmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.