Vad är Silk Wrap naglar?

Silk svepa naglar är en typ av konstgjorda naglar, en syntetisk spik förstärkning som är gjord av sidenstycken material. Precis som vid tillämpningen av andra material spik sjal, den lilla bit av siden material skärs av storleken och formen på nageln och appliceras med hjälp av en liten mängd lim. När limmet har torkat, är silke sjal kratsade att släta ytan, och processen är klar.

Silk wrap naglarna ofta föredras framför andra konstgjorda naglar förstärkningar eftersom de är flexibla. Silk wrap naglar anses ofta ser mest ut som en naturlig nagel, vilket är ytterligare en anledning att de skulle vara att föredra framför andra typer av konstgjorda naglar. De är tunnare än, exempelvis, akryl eller gel naglar, som är särskilt tjockare än naturliga naglar. Silk wrap naglar är oftast inte lämpliga för dem med en särskilt aktiv livsstil. Detta beror på att de är tunnare och mer ömtåliga än andra typer av konstgjorda naglar. Man kan välja att tillämpa silke svepa naglar för att skydda naturliga naglar som har försvagats, sprickor eller andra skador. En silke wrap spik kan fungera som ett stödbandage för det skadade naturliga spiken, så det tid att växa ut och undvika behovet av att skära spiken helt off. Silk wrap naglar brukar tillämpas direkt över den naturliga nageln. De kan emellertid också användas för att binda ihop en skadad konstgjorda naglar såsom plast tips som har knäckt. Om det är för tidigt att ta bort den andra typen av skadade syntetiskt material från spiken, kan silke sjal användas för att stärka den konstgjorda naglar tills problemet kan åtgärdas. I detta fall är flera lager av siden sjal vanligtvis appliceras över spruckna naglar spets.

Även som alla spik förstärkning produkt, silke wrap naglar är vanligen starkare än naturliga naglar, och de kan vara skadligt för den naturliga nageln. Detta beror till stor del på förmågan att spiken tekniker i salongen, och om wrap tillämpas, underhållas och tas bort korrekt. Till exempel, om spiken tekniker är alltför aggressiv med före appliceringen inlämning av spiken, eller använder för mycket lim, kan detta försvaga de naturliga naglarna. Ett annat misstag en spik tekniker kan göra är att lyfta den naturliga nageln upp, som skiljer den från nailbed och medför en risk för svampen odlas under spiken. Om teknikern bort silke sjal genom att helt enkelt dra av den, kan detta skada även den naturliga nageln. Silk wrap spik bör undanröjas genom att placera handen i en plastpåse med bomullstussar eller kuddar som innehåller en liten mängd aceton. Efter ett par minuter, är händerna bort från påsen, spikarna är gnids in med en generös mängd av nagelband olja, och silke sjal naglarna kan försiktigt dras av när det lim som bryts ned.

Nagellack kan användas över silke sjal naglar, även om detta kan motverka syftet med att ha valt det naturliga silke spik wraps. Nagelband oljor eller krämer bör användas för att bevara hälsan hos nagelband och omgivande hud. Andra typer av konstgjorda naglar bland annat papper wraps, glasfiber wraps, linne wraps, gel naglar, och akryl naglar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.