Vad är Pulver Borstar?

Powder borstar är helt enkelt borstar som används för att tillämpa kosmetiska pulver. Dessa typer av penslar ofta säljs tillsammans med kosmetika som de används, men kan också köpas separat. Många kosmetiska företag och företag som säljer skönhet verktyg sälja pulver penslar i satser med andra typer av kosmetiska penslar. Andra typer av kosmetiska borstar som säljs i dessa apparater är ofta används för att applicera rouge, ögonskugga, flytande eyeliner och läppstift.

Generellt är de största bland kosmetiska penslar, är pulver penslar tänkta att tillämpas puder över hela ansiktet medan de flesta andra kosmetika är avsedda för användning på små och specifika områden i ansiktet. Det finns några rodna penslar som är nära i storlek till pulver penslar. Det är också vanligt att bronzer borstar vara ungefär samma storlek som pulver penslar. Detta beror bronzer, som pulver, används över hela ansiktet snarare än på specifika områden.

Powder penslar kan vara tillverkade av syntetiska eller naturliga fibrer. Trots den typ av fiber som används för att göra borstar, är det viktigt att rengöra alla kosmetiska borstar regelbundet. Detta är inte bara viktigt att bibehålla frisk hud, men också att mer exakt gäller kosmetika. Flesta penslar kan rengöras med bara varmt vatten. För att säkerställa att borstar är ordentligt rena och desinficeras, försök använda ett rengöringsmedel som har särskilt utformats för att rena kosmetiska penslar. Det finns ett antal kosmetiska företag som säljer denna typ av rengöringsmedel. Det finns kosmetika för ögonen som består av komprimerade pulver och tillämpas med borstar. Till exempel, en del människor föredrar att accentuera färgen och formen på deras ögonbryn med hjälp av ett pulver i stället för en penna. De borstar som används för att tillämpa denna typ av kosmetiska puder är mycket tunnare än de borstar som är avsedd att fördela puder på hela ansiktet. De har också mycket kortare, hårdare fibrer. Termen pulver pensel är inte vanligtvis används för att hänvisa till denna typ av borste.

Även pulver penslar kan variera i storlek och tjocklek på fibrerna, nästan alla av dem är utformade så att fibrerna splay till att inrätta ett rundat huvud. Denna form är avsedd att fördela pulvret i den jämnaste möjliga sätt. Pulver borstar kan hittas på de flesta läkemedelsbutiker i skönhet gången.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.