Vad är Makeup Primer?

Tillsammans med normal mängd kosmetika en kvinna använder, det finns också många produkter för att förbereda ansiktet för makeup. Till exempel, makeup primer, som är avsedd för att jämna fina linjer. En gång ansågs överflödig, är primer nu omfattas av många kvinnor som en viktig del av den kosmetiska rutin.

Med jämna fina linjer på delar av ansiktet som är känsliga, till exempel runt munnen, en makeup primer förbereder "duk" i ansiktet för kosmetika. Stiftelsen fortsätter smidigare och jämnt, precis som rodnar, ögonskugga, och många andra kosmetiska produkter, om linjerna är först jämnas ut något. Även om utjämning är tillfälligt, kan det sista hela dagen. En makeup primer sannolikt innehåller vaxer, polymerer och silikoner. Dessa ämnen kan bilda en obligation med annan kosmetika, orsakar kosmetika ha mer långlivade än annars. Till exempel kan en läpp primer hålla Lip Color fräschare och stoppa fjäder som annars kan hända. Makeup primer som används runt ögonområdet kan stoppa ögonskugga från rynkor. Vid tillämpning stiftelse, tar det ofta mindre grunden för att uppnå samma effekt om kvinnan först har tillämpats makeup primer.

Kvinnor med ansikts ärr kan också hitta makeup primer mycket användbar. Speciellt för ärr som är nedsänkt kan primer fylla tillfälligt och på huden. Medan vissa smink kan faktiskt peka på ansiktsbehandling ärr på grund av det sätt som visas på ojämn hud, kan makeup primer ofta lyckas dölja ärr.

Primers komma i olika nyanser för att matcha din hy, eller så kan de vara öppna. Förutom att hjälpa hudytan ska visas tillfälligt nivå, kan tonade makeup primers kan täcka subtila ålder fläckar eller missfärgningar i ansiktet. Om du ska använda stiftelse över primer, kanske du kan använda tydlig primer. Andra människor föredrar att kringgå stiftelse och gäller bara tonat makeup primer.

Om du har kontakt eksem, allergier eller milier-små cystor under ögonen-du bör inte använda makeup primer. Om du någon med en felfri hy, du är oerhört roligt, och hittar ingen användning för denna produkt!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.