Vad är Löshår?

Hair extensions är längder av verkligt eller syntetiskt hår som kan fästas nära hårbotten genom ett antal system. När väl matchade i färg och konsistens, och professionellt tillämpas av en behörig extensionist, hårförlängningar blanda in och röra sig naturligt med ditt eget hår, vilket gör det svårt att säga du bär dem. De kan ge volym, förlänga håret och lägg höjdpunkter eller lowlights utan de hårda färga ditt eget hår. Vissa anknytningar kan bäras oavbrutet i upp till 3 månader innan kräver underhåll.

Hair extensions finns i många färger, texturer, modeller och längder som passar för alla hårtyper. Naturliga eller mänskligt extensions hår är dyrare eftersom de kan vara färgad, uppsättning, ringlad eller behandlas. Syntetiskt hår kommer att smälta om de utsätts för höga temperaturer i en locktång eller en varm slagtork, det används som köpts, och är i allmänhet rekommenderas inte. Syntetiska förlängare finns allmänt på varuhus. Hår extensions i allmänhet köps via salonger som tillhandahåller extensionist tjänster.

Hair extensions har blivit mycket populärt under de senaste 10 åren med många kändisar dra nytta av de ögonblick volym och längd. Jennifer Aniston, Sandra Bullock och Nicole Kidman är bara några kända kvinnor som har slitna hårförlängningar. Detta är dock en kostsam process och det finns några saker att titta efter. En oerfaren extensionist kan göra dåliga val som kan leda till skador på ditt eget hår. Fel typ av förlängningar, kan fel fästmetod, eller ett dåligt jobb för fastsättning bryta ditt hår. Det extensionist bör veta hur noga för att testa ditt hår för styrka så att den inte beskattas med den metod som används. Styckning, placering och många andra faktorer spelar in för att få en naturlig, snygga hår.

Beslut om att få Löshår utgör ett betydande ekonomiskt åtagande på upp till $ 2. 000 i början, beroende på hur många anknytningar , vilken typ och metod, etc. Detta kommer att förstärkas med professionella produkter för att hålla de förlängningar och ditt eget hår friskt och regelbundet resor till salongen för underhåll. Observera att ditt eget hår växer ut förlängningar nödvändigt att operera. För ett bra resultat, experterna har några tips: Extensionists bör vara licensierade kosmetologer. Eftersom det finns många metoder att tillämpa hårförlängningar (och många typer av hårförlängningar) är det till din fördel att hitta en professionell som har erfarenhet av flera olika metoder, och inte bara en. Extensionists arbetar i regel av kommissionen, så kommer de naturligtvis vill sälja dig på en metod som de känner. Om de vet bara en metod kan det inte vara det bästa för ditt hår. Dessutom bör extensionist kunna visa intyg från klasser vid varje annan metod. Fråga efter en portfölj och se om du inte kan träffa ett fåtal kunder som har en förlängning av den typ och metod rekommenderas för dig. Hur många personer han eller hon har gjort med denna metod ? Experter säger att ett bra svar är någonstans nära trettio.

Här är en snabb titt på de olika sätten att tillämpa Löshår:

Flätor Cornrows, vändningar, slussar --Integrerar utvidgningar på ett synligt sätt att de flätade kvarstad syns men smälter in i frisyr.

Vävt --Tiny flätor hålla Löshår mot hårbotten, som rastaflätor, utom just dessa flätor är dolda. Ett problem med denna metod är att det gäller spänning och ojämn vikt att det naturliga håret var fäst, speciellt när du tvättar håret eller när de är våta från simning eller andra aktiviteter. Detta kan inte bara lossa väva, men det kan ryck på din naturliga hår och bryta den. Det kan också vara svårt att torka håret under flätor och en del människor kommer att undvika att tvätta håret så ofta.

Bonding --Den utvidgning som används för denna metod har en latex plug tänkt att limmas på ditt eget hår på kort sikt användning. Eftersom denna metod är snabb den är också billig. Men att ta bort anknytningar, olja och värme måste användas för att upplösa bindemedel, som stökigt och tidskrävande. Om inte bort med omsorg latex kan dra ditt eget hår.

Metal Slangar --Använder ett metallrör fastklämd under äkta hår för att fästa förlängning hår. I vissa fall kan avbryta äkta hår, kan vara svårt att bända öppna senare, och lägger större tyngd åt håret. Experter rekommenderar inte denna metod för fint hår.

Heat-krympslang --Denna metod kommer inte att skada naturligt hår men inte har en massa klister för att hålla ström som behövs för längre slitage. Efter några tvättar, kan rören lossna, släppa delmål, som sedan tillåter ännu mer utvidga hår att falla ut.

Adhesive-Based Fusion --Denna metod är utan tvekan den bästa, men den använda lim är kritisk. Wax-lim har en låg smältpunkt så en professionell nivå klister är ett måste. Dessa lim tål både värme och kemiska behandlingar. Den självhäftande remover som används för att avlägsna hår extensions torkar bindemedel för att pulver-ämne (snarare än man löser det genom rörig olja och värme). Om du är intresserad av hårförlängningar tala med 2 eller 3-proffs om dina specifika behov och problem och få en skriftlig uppskattning av vad de skulle göra och hur mycket det skulle kosta. Nya metoder kommer säkert att komma fram och det är alltid bra att få mer än en åsikt innan de bestämmer sig för något som kommer att utgöra en betydande investering i tid och pengar.

är denna artikel avsedd endast i informationssyfte och beslut bör inte grundas på dess innehåll ensam.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.