Vad är Liquid Eye Shadow?

Flytande ögonskugga är en typ av kosmetiska produkter tillämpas på ögonen för att ge dem färg och definition. Även om den vanligaste typen av ögon skuggorna kommer i form av pulver eller formulär grädde, flytande ögonskugga blir mycket populär för dess ljusa färger och långvariga kvaliteter. Denna typ av ögonskugga ger ofta en mer dramatisk look för ögonen än pulver, men det beror till stor del på ansökan teknik.

Flytande ögonskugga vanligtvis ligger i en liten klämma tub eller flaska. Flaskan kan ha en inkluderad applikator svamp, eller det är lätt att applicera med en liten makeup svamp. De flesta typer av flytande ögonskugga är utformade för att likna ett pulver när de torkar, för att ge ett mer naturligt utseende, till exempel, skulle man inte vilja se ut som om de bara utsmetad flytande eyeliner runt ögonen.

Den här typen av ögonskugga normalt går på mycket smidigt, och torkar snabbt. Det håller länge, vilket gör det till ett utmärkt val för människor som ser sin makeup avta under dagen, antingen för att de har fet hud eller för att det är en varm, svettig dag. Det torkar vanligen till en matt yta, men vissa typer är utformade för att se blanka när de torkar. Den här typen av ögonskugga normalt märkas en "skimrande" ögonskugga eller "metalliskt" ögonskugga, som båda kommer att göra ögonlocken verkar sparkly. På grund av det breda spektrum av färger i flytande ögonskugga, är det möjligt att skapa många olika typer av utseende, inklusive en exotisk utseende eller en Smokey öga. I allmänhet finns det dock fler färger finns i pulverform.

Lyckligtvis finns det en typ av produkt som kan användas för att omvandla skugga pulver öga till en flytande ögonskugga. Här typen av produkter i allmänhet kommer med en liten borste, och när formeln doppas i pulvret ögonskugga, omvandlar den till en vätska som sedan kan användas för ögonen. Detta ger lite mer flexibilitet i sin makeup inköp, särskilt med färgval.

Application teknik främst beror på makeup användaren liksom utseendet som skapas . I allmänhet är det dock rekommenderas man använda flera olika nyanser komplettera ögonskugga. Det lättaste kan tillämpas vid inre ögonvrån och ögonbrynsbenet kan medellång skugga sopas under ögonlocket och in i veck, och den mörkaste kan komma ifråga vid den yttre ögonvrån, alla då ska vara något blandas för att skapa den mest naturliga utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.