Vad är Liquid Collagen?

Kollagen är ett protein består av aminosyror. Den tillverkas i organ hos människor och djur. Kollagen är det ämne som innehar de flesta kroppsdelar tillsammans, inklusive hud, muskler, ben, senor och organ. Flera former av kommersiellt producerade flytande kollagen finns i skönhetsprodukter och kosttillskott.

Kosttillskott kan tas oralt, lägga direkt på huden eller injiceras under huden. Ett vanligt användningsområde för denna vätska backar hudskador, rynkor like. Eftersom människor ålder, är mindre kollagen i kroppen, och befintliga bryter ner kollagen. Kollagen är också förstörts av solskador.

Collagen-berövade huden kan bli torr och rynkig. En kollagen tillägg kan hjälpa fast hud, ökad elasticitet och minska uppkomsten av fina linjer rynkor. Kollagen injektioner kan fyllig upp huden för att minska uppkomsten av djupa rynkor. Denna effekt är temporär och användaren måste fortsätta regelbundna injektioner för att bibehålla resultat.

Flytande kollagenprotein kan bidra till ökad fettförbränning genom att hjälpa kroppen bibehålla muskelmassa. Muskler bränner energi, så det finns mindre bränsle kvar i kroppen som kan lagras som fett. Eftersom kollagen skapar en buffert mellan muskler, ben och senor, kan tillskott hjälpa till att bevara övergripande gemensamma hälso också. Som ett resultat, vätska kollagen varit känd som en bodybuilding tillägg som främjar muskeltillväxt och gemensam support.

Hår och naglar även naturligt innehåller stora mängder kollagen. Kollagen tillskott kan bidra till att stärka och växa hår och naglar. Lokala krämer som särskilt utformats för händer och naglar är också tillgängliga.

De flesta kommersiellt tillgängliga tillägg finns i form av vätska hydrolyserad kollagen. Hydrolyzed betyder att proteinet har predigested. Med andra ord har komponent proteinerna delvis bryts ned av enzymer för att se absorption i kroppen. Högre utnyttjandegrader leder i allmänhet till bättre resultat i flytande kollagen.

Tillägg biverkningar kan vara allergiska reaktioner eller mage känslighet för vätska kollagen tas oralt. Kollagen krämer och injektioner kan orsaka tillfällig rodnad eller svullnad. Flera allvarliga reaktioner kan också förekomma.

I USA, är flytande kollagen som inte är en kontrollerad substans och inte godkännas eller reglering av Federal Drug Administration ( FDA). Som ett resultat kan beslutsfattare Detta tillägg inte påstå att det botar eller förhindrar någon sjukdom. Allmän hälsa och skönhet påståenden från leverantörer måste ändå vara baserat på fakta. Dessa påståenden är inte alltid bekräftas genom omfattande forskning och kliniska prövningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.