Vad är LipoSelection?

LipoSelection ®, som utvecklats av Vaser ®, är en fettsugning operation förfarande som bryter upp fett innan det är ur kroppen. Med hjälp av en sond som sänder ut ultraljud vågor, är det fett bryts upp under huden. Rören används sedan för att dra fett från målområde. Eftersom fettet är emulgerade och delas upp i små bitar, är det oftast lättare att ta bort. Det LipoSelection ® Proceduren börjar med en lokalbedövning lokalt applicerad på området som ska behandlas. Kirurgen nästa sprutar en våt saltlösning i det angivna området att ingå avtal i blodkärlen och ytterligare bedöva det. Den saltlösning behandlingen i allmänhet trodde att minska postoperativ svullnad och blåmärken också. är detta enkelt eliminering allmänhet tror att orsaka mindre smärta och skador på omgivande vävnader, nerver och blodkärl än traditionell fettsugning metoder. Det trauma till området är normalt minimeras. Helande gången i LipoSelection ® metoden är vanligen snabbare än med traditionell fettsugning.

Förespråkarna för LipoSelection ® tekniken anspråk på precision rikta Metoden ger läkarna möjlighet att kontur och utforma särskilda problemområden, såsom inre lår, armar, hals och haka. Den LipoSelection ® metoden är också uppges effektiva för att avlägsna fett från områden som traditionellt behandlas med fettsugning. Dessa områden på kroppen inkluderar höfter, bröst, skinkor, rygg, knän och buken. Manliga bröst och kärlek handtag är också populära mål för liposuction kirurgi.

Riskerna med LipoSelection ® typiskt är jämförbara med dem som är knutna till traditionell fettsugning kirurgi. Förespråkare för LipoSelection ® behålla metoden har få biverkningar. Risken för både fettsugning metoder omfattar infektion, allergiska reaktioner på mediciner eller anestesi och fett eller blodproppar som kan orsaka dödsfall eller allvarlig sjukdom om de reser till lungorna.

Båda fettsugning processer har ibland lett till alltför stora vätskeförluster eller ansamling i olika delar av kroppen. Om en läkare tillämpar för mycket vätmedel under LipoSelection ® tekniken, den överflödig vätska kan samlas i lungorna. Ett överskott av lidokain i fettsugning lösning kan leda till utveckling av lidokain toxicitet.

Den LipoSelection ® sond, om felaktigt använda, kan skada hud eller djupare vävnader . Skador på viktiga organ och dramatiskt minskat blodtryck har också upplevt vissa patienter av båda metoderna. Friktion brännskador från de instrument som används i förfarandet har rapporterats i båda teknikerna också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.