Vad är Jaw Hårspännen?

Kallas även butterfly clips eller clips koppling, käken klippa hår huvudnummer plast "tänder" som säkrar håret stadigt på plats utan trasslar det. Käke Hårspännen har gått in och ut i stil med jämna mellanrum sedan 1980-talet, och kan användas för att skapa ett brett utbud av både semi-formella och avslappnade kvinnornas frisyrer. Förutom bärs som ett hår tillbehör, käken Hårklämma används också som en hårstyling verktyg för att separata sektioner av hår medan styckning och curling.

A semi-formella upp-gör kan skapas med en käke hår klipp genom att tvinna håret uppåt från nacke och säkra tips av håret på bakhuvudet med klippet. Denna frisyr kan göras mer formellt genom utjämning herrelösa delar med en avslutande spray och curling topparna av håret. För en mindre formell stil, kan topparna av håret dras genom käken klippet att skapa en rufsig look. Som barns hår ofta är finare än vuxna hår, mini käke klipp, som säljs i förpackningar med fyra eller fler, är bäst användas i stället för större klipp. Att styla en liten flickas hår med clips mini käke, snodd små delar av håret mot hjässan och säker varje avsnitt med en klämma.

Jaw Hårspännen ibland har en design på toppen av klippet, såsom en båge, fjäril eller hjärta. En annan variant på de sammanflätade "tänder" design av käken Hårklämma är alligatorn klippet eller banan klipp, som var populär under 1980-talet. Banana klipp har en lång, tunn båge med mindre tänder och kan lägga en illusion av längden på håret.

Jaw Hårspännen ofta föredra framför metallfjäder latch klipp och andra typer av hår tillbehör eftersom de är mindre benägna att dra i håret och kan få ett fastare grepp om delar av varierande längd. Käke Hårspännen komma i naturliga färger som smälter in i håret, såsom svart, brun och blond. De finns också tillgängliga i ljusa färger, metallic och pastell att skapa en stil som sticker ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.