Vad är Hand Milled Soap?

Hand slipat tvål skapas genom att ta en standard bar i kallpressade, köpta tvål och rebatching, eller smältning och remolding det, i en nybäddad tvål. Medan tvål är rebatched, är eteriska oljor, örter, blommor och andra tillägg som blandas in för att skapa unika tvålar. Hand slipat tvål anses ofta vara en del av de finare tvål finns att köpa på grund av sin unika karaktär och fin struktur, vilket gör det dyrare än andra typer av tvål.

Även om de kan vara dyra att köpa, göra ett parti hand slipat tvål är relativt billigt och enkelt att göra. Det finns flera anledningar människor föredrar att göra egna tvålar. De kan se till att inga kemikalier, färgämnen eller andra hårda tillsatser som finns i tvål, som ofta kan utlösa allergiska reaktioner. Den tvålar kan anpassas med en favorit doft. Människor också ofta gör dem att ge så unika gåvor, liksom att hålla för sig själva. Det finns många hand slipat tvål recept på Internet. Även om varje recept ger en unik skapelse, är det bäst att börja med en grundläggande kallpressad tvål. Dessa unscented tvålar görs normalt genom en kombination av lut med en olja, såsom kokos eller hampa. Vegetabilisk glycerin tvål fungerar bra och kan köpas online eller i båtar butiker. Det första steget för att göra sidan slipat tvål är att riva den kallpressade tvål, en standard ost rivjärn fungerar bra för detta. För en finare texturerat tvål, kan den rivna tvål blandas i en matberedare. Tvål bör smältas genom att värma den gradvis att säkerställa att det inte koka. Eftersom det är uppvärmning, bör tvål röras nog att hålla den inte fastnar i botten av pannan, men inte mer än så. Över-omrörning skapar bubblor som kan påverka tvål förmåga att härda när den är i formar. När tvålen har smält, bör den tas bort från värmen och låt svalna till mellan 150 ° F och 160 ° F (65 ° C till 71 ° C). Oljor, örter, kryddor, blommor, eller andra tillsatser kan då läggas till och rörs om kraftigt så att de är jämnt fördelade. Tvålen kan sedan hällas i formar, som sedan bör utnyttjas eller skakas försiktigt att släppa några luftbubblor i tvål.

bör tvål sedan placeras i kylskåpet eller frysen för att den ska härda. Detta kan ta flera timmar, beroende på vilka ingredienser som ingår. När de har stelnat kan tvålar avlägsnas från sina formar och placeras på ett papper eller ett nät skärm att bota. Det tvål bör tillåtas att bota på flera dagar eller veckor, beroende på storlek, att låta överflödigt vatten avdunstar. Tvålen ska vändas under några dagars mellanrum för att undvika att golvet slår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.