Vad är Gel Akryl naglar?

Gel akryl naglar är en typ av konstgjorda naglar. Det ger bäraren större flexibilitet i utseende än akryl naglar. Akryl naglar är starkare val och de varar längre än gel akryl naglar, men de är tjockare och mer konstgjorda utseende. Dessutom måste akryl naglar fyllas i varje två eller tre veckor för att stanna söker sitt bästa.

Gel akryl naglar, däremot är lättare i utseende och naturligare. De kan bäras utan färgat nagellack och fortfarande ser attraktiv. Denna typ av konstgjorda naglar kommer att pågå ett par veckor innan det måste fyllas på igen. En annan fördel med att välja gel akryl naglar över akryl naglar är att förfarandet är luktfritt. Doften förknippas med akryl naglar bedöms som mycket obehaglig av vissa människor, och detta kan vara en tillräcklig anledning för dem att välja gel naglar istället. Gel akryl naglar är ett bra val för dem som ogillar känslan av att ha sina naglar in. Denna typ av konstgjorda naglar kan kräva lite, om någon, arkivering. När du besöker en spik professionell ha gel akryl tillämpas naglar, kommer manikyr ta Mylar ® form och använda den för att skulptera dina naglar. Den Mylar ® form kommer sedan att placeras under en UV-ljus tills den är inställd. Denna process innebär att gelen akryl naglar kan vara längre än den akryltyp. Gelen kan placeras direkt på din nagelbädden eller används med en spets att förlänga naglarna. Om du väljer att lägga Tippar, tillämpas de på toppen av din naturliga nagel och sedan gelen placeras ovanpå. Du har också möjlighet att få gelen appliceras direkt på toppen av din naturliga naglar. Detta kan vara ett bra val när du försöker att odla dina egna naglar. När du är redo att få bort tips, måste du konsultera en professionell manikyr ha förfarande gjort.

För att få störst flexibilitet för mode ser ut ditt gel akryl naglar, kan du sticka med tydliga naglar. På det sättet kan du måla dem i samma stil som en fransk manikyr om du vill, eller gå med en fast spik färg på olika dagar. Den enklaste söka gel akryl naglar skulle vara att tillämpa antingen en klar yta, eller en lätt rosa ton.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.