Vad är Fly-Away Hair?

Fly-away hår är hår som är torr, krulligt, och full av statisk Kling. Den fastnar ofta rakt ut från sidorna av huvudet, och är en vanlig företeelse på vintern när luften är särskilt torr. Lyckligtvis finns det många sätt att hantera fly-away hair och hindra den från att förstöra en bra hår dag.

Förhindra fly-away hair börjar i duschen. Var noga med att välja ett schampo och balsam som är återfuktande och utformade för att förhindra krulligt hår. Om möjligt, schamponera håret varannan dag eller varannan dag, för att förhindra tömde den på sitt naturliga oljor. Dessa naturliga oljor är vad hålla nagelbanden på håret platt, förebygga frizz och fly-aways. Var noga med att tillämpa balsam varje dag, och en gång i veckan, använd en djup BALSAMBEHANDLING som en varm olja behandling. Precis innan ut ur duschen, snabbt skölja håret med kallt vatten för att jämna ut nagelbanden.

Fly-away hair förvärras när håret är trasig eller skadad. Efter duschen, tillämpa en leave-in balsam eller frizz-fighting serum och försiktigt kamma vått hår med en bred tand kam. Vill borsta inte håret. Hår ska bara borstas när det är torrt, och sedan med en mjuk-borst borste, aldrig en plast med borst, som kan dra och bryta håret. Det är bäst att låta håret lufttorka, men om det måste torkas med en hårtork, använda den på den lägsta värmefixering, och alltid sträva torktumlaren ner på hårstrået. När håret har torkat, snabbt spränga det med kall luft för att ställa in stilen och förhindra fly-aways. Om det är nödvändigt att bära hatt, välj en hatt gjord av bomull istället för ylle, eftersom det är mindre sannolikt att leda elektricitet och orsaka statisk Kling.

Även efter allt detta preparat, är det fortfarande möjligt att få fly-away hair på vintern. Om detta inträffar, finns det några enkla lösningar för att prova under dagen. En unscented torktumlare ark masseras in i håret kan lugna flyga presentreklam snabbt, och kan minska statisk hänga vid gnidning på en tröja eller jacka. En liten mängd av ansikts lotion eller handkräm kan nötas på händerna och sedan genom håret för att lugna frizz, men var noga med att undvika rötter när du gör detta eftersom de kan lätt bli fet. Slutligen, gned en Ice Cube på håret eller ens en liten imma av hår från en sprayflaska kan lägga lite av fukt, och bidra till att lugna fly-away hair.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.