Vad är Finishing Spray?

Det finns två huvudtyper av efterbehandling sprayer i form av skönhetsprodukter. Båda är flytande spray skönhetsprodukter, men tillämpas på håret, och den andra används till ansiktet. Hair efterbehandling sprejer är den vanligaste av dessa två typer. Förpackat i antingen en pump eller aerosol flaska, hjälper de håller håret på plats. Hair efterbehandling sprayer är snabbtorkande och finns i en mängd olika formler från lätta till super hålla, även om alla versioner har normalt en ljusare tillbaka än gel, pomades och vaxer. Det finns många hår slutar sprayer på marknaden. Även om deras huvudsakliga syfte är att ge en stil och hålla den på plats, avslutar sprayer ofta tillsatser som ger andra fördelar i håret. Flesta sprayer är skräddarsydda för vissa hårtyper eller villkor. De kan användas för att hjälpa till att skapa glans och glans för glanslöst hår. Några avslutande sprayer göra dubbel plikt både om håret och ger volym och lyft till rötterna för att bekämpa platta hår. För dem som besvärliga och lockigt hår, kan de också användas för att minska mängden Flyaway hår och kontroll frizz.

Finishing sprayer i allmänhet har en större anläggning än traditionell hairsprays. Detta extra styrka innebär att spraya ofta kan lämna håret känsla klibbig eller krispigt. Köra en borste genom håret efter sprayen har torkat kan lindra detta. De som använder en avslutande spray ofta kan skada håret eller få mjäll. Detta händer eftersom de viktigaste ingredienserna är alkohol och andra starka kemiska föreningar. Att upprätthålla hår hälsa är det bäst att tvätta håret regelbundet för att avlägsna rester kvar av spray. Många efterbehandling sprayer har börjat lägga naturliga ingredienser och örtteer in sina recept för att främja näring till håret.

Medan håret slutar sprejer är den vanligaste typen av efterbehandling spray finns också en make-up efterbehandling spray. Liknande hår efterbehandling sprayer, make-up efterbehandling sprayer tillämpas av en Spritzer men i detta fall är det tillämpas under make-up, vanligen i ansiktet. Sprayen är tänkt att stå emot värme och fukt som orsakar kladd, smältning och förlust av makeup färg. Det används ofta av make-up artister på modeller och aktörer för fotograferingar och filminspelning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.